cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

http://www.msi.com.tw/

___oDiN__
Grafter
Posts: 454
Registered: 17-08-2007

http://www.msi.com.tw/

http://www.msi.com.tw/

can anyone access that website
seems unavialable on plusnet
one of my friends on another isp got the bios for me but seems dead to pn

just me or,,,,
11 REPLIES
Community Veteran
Posts: 5,878
Registered: 04-04-2007

http://www.msi.com.tw/

Nope, doesnt work here....
N/A

http://www.msi.com.tw/

Nope, running a traceroute on www.msi.com.tw has problems (not within plusnet's network, but on a link into hinet's network) but ssh'ing into one of my machines with another isp (on the other side of the world) gives a nice fast problem free traceroute.
I can ftp into ftp.msi.com.tw (albeit slowly) though, and I believe most BIOS's lurk there.
Correction: the ftp connection timed out (421 Service not available, remote server timed out. Connection closed)
N/A

http://www.msi.com.tw/

Don't work for meHuhHuh?
___oDiN__
Grafter
Posts: 454
Registered: 17-08-2007

http://www.msi.com.tw/

plusnet v asia problems again me thinks
N/A

http://www.msi.com.tw/

Well, as I said, it doesn't look as if the problem is with PlusNet per-se, more, with one of the transits (I'd point my finger at HiNet).

Edit: A simple mtr probably shows the problem better than a pair of traceroutes from different locations Smiley

 Host                             Loss%   Snt   Last   Avg  Best  Wrst StDev

192.168.254.254 0.0% 51 2.2 2.5 1.7 15.6 2.6
lo0-plusnet.ptn-ag2.plus.net 2.0% 51 26.5 53.1 16.8 235.1 57.9
ge1-0-0-204.ptn-gw1.plus.net 0.0% 51 16.7 21.8 15.0 58.0 8.3
ge0-0-0-22.pte-gw1.plus.net 0.0% 51 24.1 34.0 15.6 451.3 66.6
t2a4-ge4-0-1.uk-lon1.eu.bt.net 0.0% 51 18.8 24.3 15.8 137.2 19.0
t2c1-ge7-3.uk-lon1.eu.bt.net 0.0% 51 22.2 23.1 15.7 104.0 14.1
t2c2-p4-3.uk-ilf.eu.bt.net 0.0% 51 18.7 28.6 16.6 150.1 22.7
t2c2-p4-0.us-nyb.eu.bt.net 0.0% 51 292.3 143.9 120.8 335.1 46.8
ge3-0-0.ny-c12r1.router.hinet.ne 0.0% 51 122.4 118.5 104.7 246.4 29.5
202.39.83.106 0.0% 51 178.1 184.1 171.4 397.6 32.2
pa-c12r12.USA-PAIX.router.hinet. 0.0% 51 185.0 202.9 179.7 361.2 43.2
211.72.108.122 34.0% 50 335.1 340.8 329.4 446.1 24.2
tp-s2-c12r2.router.hinet.net 54.0% 50 315.5 326.8 309.4 401.3 26.9
220-128-1-90.HINET-IP.hinet.net 44.0% 50 311.8 338.1 310.0 617.3 67.1
220.128.1.113 53.1% 50 340.2 398.2 328.7 788.3 112.6
tp-s2-c6r11.router.hinet.net 46.0% 50 335.4 347.8 329.3 507.2 38.5
211.22.41.61 52.0% 50 314.8 339.6 312.0 675.5 75.7
211.20.176.133 52.0% 50 315.8 333.5 312.7 619.0 64.6
www.msi.com.tw 44.9% 49 317.6 323.6 309.1 464.4 31.3
N/A

http://www.msi.com.tw/

Working OK here, but then I've escaped the PN network.

3 9 ms 26 ms 11 ms gr1-stbc-rtr1.homechoice.co.uk [81.1.112.62]
4 19 ms 13 ms 6 ms 81-1-67-48.homechoice.co.uk [81.1.67.48]
5 12 ms 9 ms 10 ms 81-1-67-16.homechoice.co.uk [81.1.67.16]
6 16 ms 7 ms 11 ms 195.50.116.197
7 8 ms 75 ms 21 ms so-1-2-0.gar2.London1.Level3.net [212.113.0.118]
8 35 ms 8 ms 10 ms ae-0-54.bbr2.London1.Level3.net [4.68.116.98]
9 74 ms 73 ms 85 ms as-0-0.bbr1.NewYork1.Level3.net [4.68.128.106]
10 78 ms 74 ms 104 ms ae-21-54.car1.NewYork1.Level3.net [4.68.97.116]
11 75 ms 102 ms 86 ms mci-level3-oc48.NewYork1.Level3.net [4.68.111.30]
12 73 ms 73 ms 106 ms 0.so-6-0-0.XL2.NYC4.ALTER.NET [152.63.21.82]
13 152 ms 160 ms 187 ms 0.so-4-0-0.XL2.PAO1.ALTER.NET [152.63.54.82]
14 171 ms 147 ms 152 ms POS7-0.IG3.PAO1.ALTER.NET [152.63.51.137]
15 172 ms 154 ms 211 ms chunghwa-hinet-gw.customer.ALTER.NET [157.130.197.238]
16 275 ms 320 ms 283 ms 211.72.108.122
17 286 ms 276 ms 301 ms tp-s2-c12r2.router.hinet.net [211.75.91.206]
18 276 ms 294 ms 279 ms 220-128-2-98.HINET-IP.hinet.net [220.128.2.98]
19 276 ms 293 ms 303 ms 220-128-2-117.HINET-IP.hinet.net [220.128.2.117]
20 285 ms 279 ms 275 ms tp-s2-c6r11.router.hinet.net [211.22.34.1]
21 306 ms 295 ms 292 ms 211.22.41.61
22 276 ms 276 ms 285 ms 211.20.176.133
23 284 ms 290 ms 278 ms www.msi.com.tw [211.20.189.50]
tcs2000
Grafter
Posts: 187
Registered: 02-09-2007

http://www.msi.com.tw/

Working Ok today
N/A

http://www.msi.com.tw/

I'm currently trying to access the site with a Nildram account - and it isn't accessible here... So I doubt its a Plus.Net problem.
N/A

http://www.msi.com.tw/

Working fine today...............lol
N/A

http://www.msi.com.tw/

Yes, it did actually work - just took a very long time to display anthing...
N/A

http://www.msi.com.tw/

As the traceroute I posted showed, it wasn't a PlusNet problem but an issue with a router within HiNet's network. Depending on which route through the wonderful Interweb you took governed whether you hit the problematic router or not.