cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

connection gone once again

N/A

connection gone once again

hi all, anyone experiencing problems at the moment, mine has been out now for nearly 3 hours, been experiencing this n and off for atleast the last 6 months and im currently having writing this whilst paying for dialup service.

modem is in sync, just wont connect.

any feedback welcome.

oh and bye bye plusnet
4 REPLIES
Ritey
Grafter
Posts: 152
Registered: 30-07-2007

connection gone once again

i am connected but my speed through the famous gateway is VERY up/down.
Ommin
Grafter
Posts: 356
Registered: 04-08-2007

connection gone once again

Quote
i am connected but my speed through the famous gateway is VERY up/down.

Surprise, Surprise. Some tracerts I carried out immediately after logging on:-

Tracing route to portal.plus.net [212.159.8.137] over a maximum of 30 hops:

1 <1 ms <1 ms <1 ms
2 92 ms 84 ms 86 ms lo0-plusnet.ptn-ag1.plus.net [195.166.128.123]
3 59 ms 51 ms 59 ms ge0-0-0-103.ptn-gw1.plus.net [84.92.3.17]
4 83 ms 80 ms 70 ms ge0-0-0-23.pte-gw1.plus.net [212.159.4.25]
5 53 ms 54 ms 52 ms atm1-0.ptb-gw1.plus.net [212.159.1.89]
6 49 ms 48 ms 54 ms vlan18.pri.ptb-gw4.plus.net [195.166.129.130]
7 41 ms 42 ms 42 ms if2.ptb-al1.plus.net [195.166.129.39]
8 65 ms 65 ms 67 ms portal.plus.net [212.159.8.137]

Tracing route to portal.plus.net [212.159.8.137]

over a maximum of 30 hops:

1 <1 ms <1 ms <1 ms
2 34 ms 40 ms 36 ms lo0-plusnet.ptn-ag1.plus.net [195.166.128.123]
3 34 ms 36 ms 36 ms ge0-0-0-103.ptn-gw1.plus.net [84.92.3.17]
4 36 ms 37 ms 46 ms ge0-0-0-23.pte-gw1.plus.net [212.159.4.25]
5 49 ms 51 ms 52 ms atm1-0.ptb-gw1.plus.net [212.159.1.89]
6 75 ms 82 ms 75 ms vlan18.pri.ptb-gw4.plus.net [195.166.129.130]
7 81 ms 88 ms 79 ms if2.ptb-al1.plus.net [195.166.129.39]
8 42 ms 43 ms 42 ms portal.plus.net [212.159.8.137]

Trace complete.

Tracing route to portal.plus.net [212.159.8.137]

over a maximum of 30 hops:

1 <1 ms <1 ms <1 ms
2 78 ms 78 ms 84 ms lo0-plusnet.ptn-ag1.plus.net [195.166.128.123]
3 75 ms 76 ms 66 ms ge0-0-0-103.ptn-gw1.plus.net [84.92.3.17]
4 67 ms 69 ms 69 ms ge0-0-0-23.pte-gw1.plus.net [212.159.4.25]
5 76 ms 68 ms 58 ms atm1-0.ptb-gw1.plus.net [212.159.1.89]
6 44 ms 44 ms 42 ms vlan18.pri.ptb-gw4.plus.net [195.166.129.130]
7 111 ms 98 ms 105 ms if2.ptb-al1.plus.net [195.166.129.39]
8 102 ms 104 ms 96 ms portal.plus.net [212.159.8.137]

Trace complete.

All over the place as usual.
N/A

connection gone once again

another 30mins gone and still nothing apart from being £1 poorer from having to use dialup, im totally fed up, do plusnet have any free numbers to get in touch with them?

the quicker i get back on, the quicker i can start researching a new isp.
N/A

connection gone once again