cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Why does my router log say this

MikeStanley
Dabbler
Posts: 16
Registered: 31-07-2007

Why does my router log say this

During a short period on the forums - I notice that my router log says I have visited the following (amongst others). Can anybody explain why? Because to my knowledge I haven't

14| Source:192.168.2.2 ALLOW:www.liam-martin.co.uk
15| Source:192.168.2.2 ALLOW:www.chesterfield.plus.com


:shock:
10 REPLIES
Ben_Brown
Grafter
Posts: 2,839
Registered: 13-06-2007

Why does my router log say this

At a guess you have visited these sites because this is where Liam (martinfamily) and chesterfield host their avatars used on this forum, so whenever you see a page on this forum they have posted on you will request the image from their site.
MikeStanley
Dabbler
Posts: 16
Registered: 31-07-2007

Why does my router log say this

Thanks

I must go and check what they look like.
It's quite a surprise checking the logs.
The first one that surpised me a few days ago when I started was:

11| Source:192.168.2.2 ALLOW:ebay.doubleclick.net
Mark64uk
Grafter
Posts: 89
Registered: 30-07-2007

Why does my router log say this

Have you clicked on a ebay banner or a banner for ebay ?


Mark
N/A

Why does my router log say this

they will just be ads.

The logs are basically showing what requests it has made to different websites on the internet.
LiamM
Grafter
Posts: 5,636
Registered: 12-08-2007

Why does my router log say this

Ben is correct.

My avatar is hosted at liam-martin.co.uk, as you can see
<-------------

Nothing to worry about.
Community Veteran
Posts: 2,322
Registered: 01-08-2007

Why does my router log say this

Same for me - my avatar is hosted on my webspace.
N/A

Why does my router log say this

Does anybody else find that signature up there a little on the large side, and rather obtrusive?

:shock:
csogilvie
Grafter
Posts: 5,852
Registered: 04-04-2007

Why does my router log say this

Which? The largest one I can see in this thread is Liam's at 4 lines, which is what is allowed :?
N/A

Why does my router log say this

The one from jungming2611, which is a 24K moving graphics image, and extends larger than Liam's 4 lines.

Don't worry - I've adblocked it now.
csogilvie
Grafter
Posts: 5,852
Registered: 04-04-2007

Why does my router log say this

Hmm, I still don't see an image in this thread... how weird.