cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

What's going on?

N/A

What's going on?

Since going to 2Mb my connection has gone from reasoanbly stable to screwed. The conenction bandwidth is all over the place. I ofteb get cut off at either 1am or 2am for 1 or 2 hours. Online gaming is pants for lag. Now I find pings are at 56k levels.

C:\Documents and Settings\Leo>tracert www.plusnet.co.uk

Tracing route to www.plusnet.co.uk [212.159.8.137]
over a maximum of 30 hops:

1 * * * Request timed out.
2 149 ms 149 ms 149 ms lo1.plusnet.pth-ag2.plus.net [195.166.128.6]
3 281 ms 279 ms 273 ms gi1-2.801.pth-gw3.plus.net [84.92.2.6]
4 281 ms 277 ms 283 ms gi4-0-23.pth-gw2.plus.net [212.159.4.21]
5 289 ms 283 ms 283 ms atm0-1-0.ptb-gw1.plus.net [195.166.129.246]
6 296 ms 289 ms 281 ms vl4.pri.ptb-gw3.plus.net [195.166.129.226]
7 265 ms 273 ms 263 ms if2.ptb-al1.plus.net [195.166.129.39]
8 265 ms 273 ms 275 ms portal.plus.net [212.159.8.137]

Trace complete.

C:\Documents and Settings\Leo>tracert www.bbc.co.uk

Tracing route to www.bbc.net.uk [212.58.224.124]
over a maximum of 30 hops:

1 * * * Request timed out.
2 135 ms 135 ms 135 ms lo1.plusnet.pth-ag2.plus.net [195.166.128.6]
3 147 ms 142 ms 141 ms gi1-2.802.pth-gw4.plus.net [84.92.2.14]
4 142 ms 139 ms 141 ms gi5-0-23.pth-gw1.plus.net [212.159.4.20]
5 256 ms 255 ms 247 ms rt-lonap-a.thdo.bbc.co.uk [193.203.5.90]
6 247 ms 241 ms 243 ms 212.58.238.153
7 254 ms 249 ms 244 ms www24.thdo.bbc.co.uk [212.58.224.124]

Trace complete.

C:\Documents and Settings\Leo>
--------------------------

PN Speedtest: This is NOT a 2Mb connection with an average of 1840.

14-06-2005 20:27:43 1071.1
14-06-2005 20:27:24 1395.8
14-06-2005 20:27:12 790.5
14-06-2005 20:26:55 1302.4
14-06-2005 20:26:38 937.7
14-06-2005 16:58:52 1520.9
14-06-2005 16:58:30 1412.7
14-06-2005 16:58:18 1600.9
14-06-2005 16:58:03 1529.7
14-06-2005 16:57:43 1432.7
14-06-2005 16:57:21 1018.1
14-06-2005 16:57:04 1522.2
14-06-2005 16:56:43 1611.9
14-06-2005 13:30:21 1722.3
14-06-2005 13:29:54 1779.8
14-06-2005 13:29:33 1887.6
3 REPLIES
csogilvie
Grafter
Posts: 5,852
Registered: 04-04-2007

What's going on?

Disconnect a couple of times until 2 149 ms 149 ms 149 ms lo1.plusnet.pth-ag2.plus.net [195.166.128.6] doesn't have pth-ag2 in it and see if that improves things.
Community Veteran
Posts: 5,877
Thanks: 1
Registered: 05-04-2007

What's going on?

Someone over on ADSL guide is reporting similar problems using pth-ag2:
http://bbs.adslguide.org.uk/showflat.php?Cat=&Board=plusnet&Number=1878593
N/A

What's going on?

Hi

Thanks for the replies. plusnet.pth-ag2 does seem to be the problem but no matter how many times I disconnect I keep getting put back on pth-ag2 Sad. I'll try a few more times.