cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Usenet not working?

N/A

Usenet not working?

Is anything wrong with usenet.plus.net? Nothing on service status, but my newsreader is not connecting to the server.

Raised a ticket a couple of hours ago but no response yet and still not connecting.

I use Newshound which is an Outlook add-on, and my email is working fine so don't know what to do apart from raise a ticket.
TIA
9 REPLIES
James
Grafter
Posts: 21,036
Registered: 04-04-2007

Usenet not working?

Hiya,

Which news server are you trying?

news.plus.net
text.news.plus.net

Do they work?
topfisher
Grafter
Posts: 53
Thanks: 1
Registered: 23-09-2007

Usenet not working?

The latter doesn't work.
James
Grafter
Posts: 21,036
Registered: 04-04-2007

Usenet not working?

Quote
The latter doesn't work.


Odd. It does here.
N/A

Usenet not working

I've had the account set up as usenet.plus.net for a while, I used to have it set to text.news.plus.net

Just changed the account details to news.plus.net and it still isn't working - won't make a connection.

Also just tried text.news.plus.net and that isn't working either.

Is this a general problem or is it just me? Is there any other server I can try?
Thanks
James
Grafter
Posts: 21,036
Registered: 04-04-2007

Usenet not working?

news.easynews.com
topfisher
Grafter
Posts: 53
Thanks: 1
Registered: 23-09-2007

Usenet not working?

Quote
Quote
The latter doesn't work.


Odd. It does here.


It does work. Had it setup wrong.
N/A

Usenet not working?

I have now uninstalled and reinstalled Newshound twice, trying both times to set up a new account using news.easynews.com and news.plus.net and text.news.plus.net

I got a download of newsgroups on news.easynews.com, but then failed to connect to server when I tried to download headers.

Could someone tell me why this is happening as it hasn't happened before. I was wondering if I'd been migrated to Tiscali (I am on a Tiscali LLU enabled exchange) and this has messed up my settings somehow. No idea if this is possible or not but I am getting very fed up with this.

Everything else working fine - including Outlook emails
topfisher
Grafter
Posts: 53
Thanks: 1
Registered: 23-09-2007

Usenet not working?

For text.news.plus.net I unticked This sevrer requires me to log on and that did the trick

[Moderator's note by Mark (pcsni): Full quote of preceding post removed as it is unnecessary and against the rules]
N/A

Usenet not working?

It worked!!!

Thanks yorkstown.

Why did the settings suddenly change then? Just one of the great unanswered questions I suppose...