cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Problems connecting over last 36 hours?

N/A

Problems connecting over last 36 hours?

Anyone else had issues connecting to plusnet via USB modems?

Its been taking me about 10-20 attempts to get a connection.

Once connected, its fine. But getting connected is a right pain!

My local exchange is Peterlee - can't find anything wrong with it

Help!

(PS - I know TISCALI have been messing around with the exchange lately - so Im not ruling ANYTHING out)
4 REPLIES
N/A

Problems connecting over last 36 hours?

Just me then?
FooAtari
Grafter
Posts: 272
Registered: 30-09-2007

Problems connecting over last 36 hours?

My router appared to loose its connection at some point during the night if thats any help, which very rarely happens.
N/A

Problems connecting over last 36 hours?

Haven't been able to connect since Friday night - all I've got is a sad little flashing sync LED. Sad Raised a 'question' via the helpline, and was told to leave my router plugged in and powered up for 48 hours, during which PlusNet would perform tests on my line. After this, the problem may or may not be escalated to BT. Despite adding comments to the question on a daily basis to nudge things along, I've still had no word from the support team on the status of the problem, i.e. whether it's still with PlusNet or BT. If it helps, I think my exchange is Ashton-on-Ribble.
N/A

Problems connecting over last 36 hours?

The sycn light on my USB modem is on - there is no issue with that.

Its just the dial up networking bit that wont work.


Its ok today, though.

Would like it if someone from CS could check - as it was a very annoying fault