cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Link on service status page not working

Community Veteran
Posts: 1,653
Registered: 13-06-2007

Link on service status page not working

The link to network bandwidth usage statistics returns with a page not found error

The URL for it is: http://www.plus.net/support/broadband/network/broadband_bandwidth_usage.shtml
10 REPLIES
Community Gaffer
Community Gaffer
Posts: 12,799
Thanks: 630
Fixes: 62
Registered: 04-04-2007

Link on service status page not working

Thanks for pointing this out. I'll raise an internal problem now to have the link corrected.

Kind Rgds,

Bob Pullen
Plusnet Products Team
If I've been helpful then please give thanks ⤵

lingbob
Grafter
Posts: 734
Registered: 05-04-2007

Link on service status page not working

I've just tried signing up to Home Phone - NoCanDo!

One of the pages isn't rendering correctly and the form on the offending page is being partially obscured by the menus.
Liam
Grafter
Posts: 2,083
Registered: 04-04-2007

Link on service status page not working

Hi Bitzbox,

Your issue could be related to this :

http://www.plus.net/support/service/problems/problem.php?intProblemId=42012

This is currently being worked on.
Community Gaffer
Community Gaffer
Posts: 4,882
Thanks: 164
Fixes: 3
Registered: 04-04-2007

Link on service status page not working

Quote

One of the pages isn't rendering correctly and the form on the offending page is being partially obscured by the menus.


Which page is that? Could you get me a screen grab or something?
lingbob
Grafter
Posts: 734
Registered: 05-04-2007

Link on service status page not working

Quote
Hi Bitzbox,

Your issue could be related to this :

http://www.plus.net/support/service/problems/problem.php?intProblemId=42012

This is currently being worked on.

Thanks but I think it's a different problem.
lingbob
Grafter
Posts: 734
Registered: 05-04-2007

Link on service status page not working

Quote
Quote

One of the pages isn't rendering correctly and the form on the offending page is being partially obscured by the menus.


Which page is that? Could you get me a screen grab or something?

I've just added a screenshot to my ticket [21714878]
Community Gaffer
Community Gaffer
Posts: 4,882
Thanks: 164
Fixes: 3
Registered: 04-04-2007

Link on service status page not working

Thanks.

We've just raised a problem for this. I can't replicate it properly, so we may get someone to give you a call to try and work out how you got to that screen.

http://www.plus.net/support/service/problems/problem.php?intProblemId=42019
lingbob
Grafter
Posts: 734
Registered: 05-04-2007

Link on service status page not working

Kewl! :lol: :lol:
Liam
Grafter
Posts: 2,083
Registered: 04-04-2007

Link on service status page not working

..and with regards to the original problem. It should now be fixed and the link should now work fine.
Community Veteran
Posts: 1,653
Registered: 13-06-2007

Link on service status page not working

seems to be, nice wee redirect u got going there lol :lol: