cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

LLU Authentication issues

sladkart
Grafter
Posts: 187
Registered: 30-07-2007

LLU Authentication issues

Did anyone else get LLU authentication issues yesterday and are not on the exchanges mentioned in the PN service announcement?

I lost my connection at around 1pm yesterday (22/10) and my router reported 'invalid username/password' alternating with 'attempting to connect'. I am in Coventry.

I was not at home until 8pm so was unable reboot the router straight away. When I did reboot yesterday evening the connection came back okay.

Anyone else get this or is it just me? I thought these auth problems had been resolved by replacing the ERX? or maybe not Sad

Thanks
5 REPLIES
sladkart
Grafter
Posts: 187
Registered: 30-07-2007

LLU Authentication issues

Looks like it's just me then Sad
sladkart
Grafter
Posts: 187
Registered: 30-07-2007

LLU Authentication issues

Okay it happened again last night about 10:15pm. Lost the internet connection but router still has sync with the exchange. Router then reports "trying to connect" and "invalid username/password" until I reboot it when the connection comes back fine.

This looks exactly like the LLU authentication problems that dragged on for months and are now supposed to be fixed. Is no-one else getting this again?

Looks like I should raise a ticket.
N/A

LLU Authentication issues

I lost connection twice last night in Nuneaton (and am on LLU).

ADSL was synced, but router reported PPP down.

Somewhere around 1am I lost connection and its not back yet (posting this from work). Have raised another ticket Evil
sladkart
Grafter
Posts: 187
Registered: 30-07-2007

LLU Authentication issues

Hmmmm you're not too far away from me although you won't be on the same exchange - I wonder if it's a regional issue?

I'll raise a ticket.
sladkart
Grafter
Posts: 187
Registered: 30-07-2007

LLU Authentication issues

The Broadband Fault Checker says there is already an open fault on my line but it won't show me the status of it and I have no open questions. grrrrrrr Evil

So I've just asked a new 'question' instead Sad