cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Intermitent Issue with CGI Account Creation?

csogilvie
Grafter
Posts: 5,852
Registered: 04-04-2007

Intermitent Issue with CGI Account Creation?

I've seen a few posts in the forums recently and on the NewsGroups from people who's CGI is not getting created correctly - FTP and SSH/Telnet works but the HTTP bit doesn't. Is there an intermitent issue with the process?

I know the account I activated CGI on the other day there has worked fine though.
24 REPLIES
N/A

Intermitent Issue with CGI Account Creation?

Well CGI is a manual process, thus the 4 days activation time.

So I guess there is a human issue in the equasion here.
Ianwild
Grafter
Posts: 3,835
Registered: 05-04-2007

Intermitent Issue with CGI Account Creation?

I haven't come across these myself. If I can collect five or so usernames then I will get this investigated. It sounds like a process problem we need to fix, be it a human or automated problem.

Fancy giving me a hand with the usernames (By email?).

Cheers,

Ian
csogilvie
Grafter
Posts: 5,852
Registered: 04-04-2007

Intermitent Issue with CGI Account Creation?

Will do my best, but may not be able to find 5 recent ones, although i'm sure theres more than i've been able to find at the moment!
Ianwild
Grafter
Posts: 3,835
Registered: 05-04-2007

Intermitent Issue with CGI Account Creation?

Aha - You see my problem!

Cheers,

Ian
csogilvie
Grafter
Posts: 5,852
Registered: 04-04-2007

Intermitent Issue with CGI Account Creation?

I think I've tracked 5 fairly recent ones down and PMed them to you Ian.
N/A

Intermitent Issue with CGI Account Creation?

i "think" i have this problem to. i can upload files access the shell etc on the cgi server. but cant access my files Sad for example

http://cgi.peddyr.plus.com/nuke/html/index.php files exist in ftp and shell. but i get a 404 error.

really wanted to play with this.
N/A

Intermitent Issue with CGI Account Creation?

Yep, http://cgi.peddyr.plus.com/ returns a 404 so it looks like the same problem.
N/A

Intermitent Issue with CGI Account Creation?

is it worth me reporting it to support? on the hope that it can be fixed soon?
Community Veteran
Posts: 6,111
Thanks: 1
Registered: 05-04-2007

Intermitent Issue with CGI Account Creation?

Yes, send a link:Contact Us ticket, and Support should be able to manually sort out any problems.

Thomas
N/A

Intermitent Issue with CGI Account Creation?

have raised a ticket with support. ( id 10047142 )
N/A

Intermitent Issue with CGI Account Creation?

I am not sure you will get any action from Ian any time soon.

Judging by the post he made on AG earlier today, even some of the support staff would be better to deal with than a tanked up Ian Tongue
csogilvie
Grafter
Posts: 5,852
Registered: 04-04-2007

Intermitent Issue with CGI Account Creation?

I saw that post on AG... I'm sure he can deal with it in the New Year when hes sobered up a bit though Wink
N/A

Intermitent Issue with CGI Account Creation?

I had the problem early november when CGI account was activated, took almost two weeks to sort and a number of tickets.
At the same time and for a while afterwards, I noticed a number of posts on the forum with similar problems with the CGI account.
Plusnet Staff
Plusnet Staff
Posts: 12,169
Thanks: 18
Fixes: 1
Registered: 04-04-2007

Intermitent Issue with CGI Account Creation?

Hi peddyr,

I've passed the ticket on to the network team, I'm not sure how long it'll take to fix, but it is with them now so they can look it what is causing the problem.