cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

How do you get BT to update the stable rate?

sanderton
Grafter
Posts: 53
Registered: 17-08-2007

How do you get BT to update the stable rate?

Mine is stuck on 1000, even though my line conditions have improved - the whole line failed and an engineer came to do his stuff.

I've tried the "reset every day" thing but I'm worried it's interpreting that as dropped lines.

I'm not expecting miracles, but I used to have a solid pre-Max 2mbps connection, so me speed "upgrade" has halved my speed!

Downstream Upstream
SNR Margin 8.7 20.0 dB
Line Attenuation 46.8 29.5 dB
Data Rate 2656 448 kbps
4 REPLIES
James
Grafter
Posts: 21,036
Registered: 04-04-2007

How do you get BT to update the stable rate?

Hi there,

Can you run a BT Speedtest and see what kind of results you get from that?
sanderton
Grafter
Posts: 53
Registered: 17-08-2007

How do you get BT to update the stable rate?

Hi; it said my line speed was 2000.

If I could get it to work again I'd copy and paste the report but it seems to have crashed.
James
Grafter
Posts: 21,036
Registered: 04-04-2007

How do you get BT to update the stable rate?

BT are saying 2272kbps for you, so I've amended the profile at our end to reflect this. It should take effect in the next half hour.
sanderton
Grafter
Posts: 53
Registered: 17-08-2007

How do you get BT to update the stable rate?

many thanks.