cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Help please - unable to reach some domains

lunchbug
Dabbler
Posts: 16
Registered: 30-07-2007

Help please - unable to reach some domains

Hi. Can someone please help me out here? I can't connect to a couple of domains I have hosted not with PlusNet, although they appear to be active.

I'd much appreciate it if someone could let me know if they can reach www.pals-mk.org.uk

Thanks
10 REPLIES
canford
Grafter
Posts: 164
Registered: 01-08-2007

Help please - unable to reach some domains

Don't worry, you are not alone. PlusNet have some problems; no ftp and now sites inaccessible. Looks like it will be some while before they are back.
lunchbug
Dabbler
Posts: 16
Registered: 30-07-2007

Help please - unable to reach some domains

Thanks. Can you connect to my site?
N/A

Help please - unable to reach some domains

I can see your site.
Which DNS are you using?
lunchbug
Dabbler
Posts: 16
Registered: 30-07-2007

Help please - unable to reach some domains

212.159.6.10/212.159.6.9 which my router picked up from PlusNet.

Should I try 212.159.13.49 instead?
N/A

Help please - unable to reach some domains

Yes, give it a try.
lunchbug
Dabbler
Posts: 16
Registered: 30-07-2007

Help please - unable to reach some domains

Domains are reachable now. DNS change may have been coincidence though as I couldn't ping the server IP address before but now can, after router restart.

Thanks for your input.
N/A

Help please - unable to reach some domains

You could try putting the old addresses back in if you wanted to prove it.
Plusnet have some current dNS issues going on though, I think.
canford
Grafter
Posts: 164
Registered: 01-08-2007

Help please - unable to reach some domains

Domains remain inaccessible here at 0500. Ftp is still broken.
N/A

Help please - unable to reach some domains

I haven't been able to get on my own website for a few days. Yet everyone who is not on plusnet can.
N/A

Help please - unable to reach some domains

I had exactly the same problem a week or so ago. I was using my old Vispa DNS and had been for over a year without problem. Then suddenly no access to my Plusnet web space from home but it was ok from work. Plusnet said to use 212.159.13.49 and 212.159.13.50 and it worked. But my connection has real problems. I haven't been told that my line is being MAXed but thats what it looks like and I'm getting all the slow-downs and disconnectss that other people are complaining about. I haven't logged a call as it seems it just doesnt help. I'll give it a while to see if it sorts itself out.