cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Forum Notification Emails

sophos9
Grafter
Posts: 760
Registered: 12-09-2007

Forum Notification Emails

Sorry if this has been covered but how come I'm not getting emails for topic updates?
143 REPLIES
Liam
Grafter
Posts: 2,083
Registered: 04-04-2007

Forum Notification Emails

Have you changed your E-Mail address? Updating the email address on the portal will not update it on the forums.

I'm receiving them okay so we can rule out it being a server issue.

Alternatively, it could be an issue with the current mail delays we're experiencing.
sophos9
Grafter
Posts: 760
Registered: 12-09-2007

Forum Notification Emails

Liam, Hi

Nope, same PN email address. Possibly email issues!

Just a question, I have a forum hosted on PN, will the email issues affect outgoing emails generated by new users signing up on the forum?
sophos9
Grafter
Posts: 760
Registered: 12-09-2007

Forum Notification Emails

but thinking about it, I post in other forums and the emails hit my inbox within minutes today...?
Laugh
Grafter
Posts: 470
Registered: 07-08-2007

Forum Notification Emails

It's already been raised a few posts down the list
http://portal.plus.net/central/forums/viewtopic.php?t=51968
Doesn't look like anything is being done about it though. Somebody says that its been logged with PUGIT, although I'm not sure how that will help fix the problem. I'm not getting mails either.
Wink

Sorry to hear about your car.
sinewave
Grafter
Posts: 297
Registered: 17-08-2007

Forum Notification Emails

I'm not getting emails notifications either. It's been like this for at least two days. Other forums work fine. I'm subscribed to two threads on PN think (well, three now)
N/A

Forum Notification Emails

Possible reason, just got this when posting a reply:

Quote
Failed sending email ::

DEBUG MODE
Line : 225
File : /local/data/mis/doc_root/pn-2002-03-31/central/forums/includes/emailer.php


BTW, I'm not subscribed to the topic I posted on, so presumably someone else is.
jnwright
Grafter
Posts: 281
Thanks: 1
Registered: 05-04-2007

Forum Notification Emails

Same debug message received here!
Community Veteran
Posts: 6,983
Thanks: 8
Registered: 10-04-2007

Forum Notification Emails

Yep Ive just had the same when posting so it looks like theres a glitch in the forum software. Sad
Mand
Grafter
Posts: 5,560
Thanks: 1
Registered: 05-04-2007

Forum Notification Emails

Hi guys,

I too have received this error today, we're looking into it at the mo, hence the couple of test threads.
Community Veteran
Posts: 6,983
Thanks: 8
Registered: 10-04-2007

Forum Notification Emails

Mand

Though thats what they were for as I had to remove a duplicate post from a reply you made. Probably when you thought like me that the the posting had faile

It's not happening to all my posts but I have had it twice now in the last 20 minutes.
Laugh
Grafter
Posts: 470
Registered: 07-08-2007

Forum Notification Emails

Don't want to throw a cat amongst the pigeons chaps, but this has always happened to me. Well! Not everytime, but for as long as I've been posting here - I periodically get that error. I always check the forum and the post has always been made.

Just thought you might like to know in case you think it's something that has recently changed. I think it's one of those intermittent wotsits, that's now looking for a promotion from intermittent.
Community Veteran
Posts: 6,983
Thanks: 8
Registered: 10-04-2007

Forum Notification Emails

Just got the same when sending a PM as well Sad

Edit:- And again while making this post :x
Community Veteran
Posts: 2,826
Thanks: 153
Fixes: 2
Registered: 05-04-2007

Forum Notification Emails

Yep I got it. I posted something twice because of it, but managed to delete the second post.

John - hope you're ready to remove a load of dupe posts Smiley
Community Veteran
Posts: 6,983
Thanks: 8
Registered: 10-04-2007

Forum Notification Emails

Hmmm Had to remove one of my own when it first happened today Sad

edit:- Happened on this reply too Tongue