cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Cant publish my FrontPage to PlusNet Server

keppy2008
Grafter
Posts: 67
Thanks: 5
Registered: 31-07-2007

Cant publish my FrontPage to PlusNet Server

:?:
I have made some enquiries in PLusnet posts but to no avail.

I am trying to PUBLISH my FRONTPAGE to the plusnet server.
When i hit the PUBLISH option it says quote

CANT FIND A WEB SERVER AT myusername.plus.com ,on port 80 etc etc
unquote

I have trouble viewing my old version sitting on the server ,BUT it wont let me load up latestPLUBLICATION.

IS THE SYSTEM DOWN Huh

Moderators Note by Chris: Caps title removed. This is considered rude and shouting.
5 REPLIES
csogilvie
Grafter
Posts: 5,852
Registered: 04-04-2007

Cant publish my FrontPage to PlusNet Server

Assuming your error message is accurate, you appear to be trying to publish it to your own computer.

You'll want to publish it to fp.username.plus.com if you have activated frontpage.
Njal
Grafter
Posts: 290
Registered: 30-07-2007

Cant publish my FrontPage to PlusNet Server

Quote
fp.username.plus.com


Typo for 'fp' read 'ftp'?

Regards,

Neil
Community Veteran
Posts: 14,469
Registered: 30-07-2007

Cant publish my FrontPage to PlusNet Server

no, to access your frontpage webspace via frontpage, you use fp.username.plus.com.

For normal ccgi website uploading you use ccgi.plus.net and for www based uploading you use ftp.plus.net. There is no such connection as ftp.username.plus.com
Njal
Grafter
Posts: 290
Registered: 30-07-2007

Cant publish my FrontPage to PlusNet Server

Ah sorry, reading without engaging brain, usual condition....

Wanders off muttering.

Regards,

Neil
keppy2008
Grafter
Posts: 67
Thanks: 5
Registered: 31-07-2007

Cant publish my FrontPage to PlusNet Server

Yes thanks guys it was my brain that was not functioning correctly.... it was the fp i was missing....
Thanks to all who replied.