cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Again! network issues!

N/A

Again! network issues!

Ok ive had a ticket open for a week about this. and they seem to ignore the fact!.

I cannot get to my dedicated server via plus.net (everyone else can visit it fine, and i can via proxy).

Before someone reply's: firewall/router. no it is not, im a Microsoft certificated administrator, and there is NOTHING wrong with my server nor network.

Everytime its high ping times to get to my server (200ms+ per jump).

I have clients waiting around and yet again plus isn't getting there fingers out to sort it out. at this rate i'm going to start billing plusnet!!

Lets do a test... How many of you can load (and SEE the image) on http://www.myportraitssecret.com/

Im betting you can see the black background, but not the image?

Plusnet.. You truly have turned into link:censored !


Moderators note by James (sallyandjames) : Removed attempt to bypass swear filter. : link:rules
32 REPLIES
N/A

Again! network issues!

Image doesnt load for me either mate, I gave it 10 mins :lol:
N/A

Again! network issues!

Yeah i got 5 plusnet users i know (wish i never told them about plus now!) to test it. same with them. yet all other isp's can visit it.

Seriously thinking about getting my MAC code and going. things are getting beyond a joke lately.
hitachi
Grafter
Posts: 343
Registered: 05-04-2007

Again! network issues!

Fine here,fancy whiteish bits on red.
pjemmanuel
Grafter
Posts: 349
Registered: 05-04-2007

Again! network issues!

Also working fine here - or have you resolved the problem?
N/A

Again! network issues!

Can see the image. My PN account is PAYG.
N/A

Again! network issues!

Working here as well.
alankay
Grafter
Posts: 78
Registered: 21-07-2007

Again! network issues!

Banner My Portraits Secret with Coming Soon beneath? works fine
Community Veteran
Posts: 1,229
Thanks: 1
Registered: 30-07-2007

Again! network issues!

fine here too on BB+.
can't ping or tracert to it but i guess you're blocking
Community Veteran
Posts: 26,345
Thanks: 600
Fixes: 8
Registered: 10-04-2007

Again! network issues!

I've got the Fasterfox extension which told me that the page with image loaded in 0.516s (considerably faster that this damn portal gave me the page to compose this reply!).
jelv (a.k.a Spoon Whittler)
   Why I have left Plusnet (warning: long post!)   
Broadband: Andrews & Arnold Home::1 (FTTC 80/20)
Line rental: Pulse 8 Home Line Rental (£13/month)
Mobile: iD mobile (£4/month)
N/A

Again! network issues!

Fine here too but still lots of timeouts all over the place.
N/A

Again! network issues!

Looking fine here too, assuming that the image we are supposed to see is mps2.jpg
N/A

Again! network issues!

Page just times out for me.........
Community Veteran
Posts: 26,345
Thanks: 600
Fixes: 8
Registered: 10-04-2007

Again! network issues!

I'm wondering if it's just people on particular IP ranges that is the problem.

It's OK for me from 80.229.7.*

(You can find your IP by going to http://www.whatismyip.com/ )
jelv (a.k.a Spoon Whittler)
   Why I have left Plusnet (warning: long post!)   
Broadband: Andrews & Arnold Home::1 (FTTC 80/20)
Line rental: Pulse 8 Home Line Rental (£13/month)
Mobile: iD mobile (£4/month)
alankay
Grafter
Posts: 78
Registered: 21-07-2007

Again! network issues!

Worked for me at 07.53, now the page won't load! Sad