cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

replied to a thread and sent to forum section not back to the thread

Community Veteran
Posts: 3,181
Thanks: 19
Fixes: 2
Registered: 31-07-2007

replied to a thread and sent to forum section not back to the thread

Just had this happen, first time ever.  Replied to a thread http://community.plus.net/forum/index.php/topic,114139.0.html and was taken back to http://community.plus.net/forum/index.php/board,3.0.html instead of viewing the thread
Unvalued customer since 2001 funding cheap internet for others / DSL/Fibre house move 24 month regrade from 8th May 2017
5 REPLIES
Community Veteran
Posts: 3,380
Thanks: 2
Registered: 18-01-2013

Re: replied to a thread and sent to forum section not back to the thread

Mine has done that as default since I joined.
Have you checked in your Profile -> Look and Layout Preferences -> Return to topics after posting by default.
?
Razer
Grafter
Posts: 1,375
Registered: 17-11-2012

Re: replied to a thread and sent to forum section not back to the thread

There's a setting in your account. 'Profile' then on the left side 'Look and layout preferences' and on that page will be 'Return to topics after posting by default' (tick box).
Community Veteran
Posts: 38,249
Thanks: 936
Fixes: 56
Registered: 15-06-2007

Re: replied to a thread and sent to forum section not back to the thread

@picbits
You need to make the change in your profile - you don't have Return to Topics ticked under Look and Layout Preferences
@gus - the same
Community Veteran
Posts: 3,380
Thanks: 2
Registered: 18-01-2013

Re: replied to a thread and sent to forum section not back to the thread

That's what I posted Jim - I just haven't got round to changing mine yet  Tongue
I spotted it there before but  kept forgetting to tick the box
Community Veteran
Posts: 3,181
Thanks: 19
Fixes: 2
Registered: 31-07-2007

Re: replied to a thread and sent to forum section not back to the thread

Up till now, if I replied to a  thread I would always get taken back to it and checked that setting and it was off.
Unvalued customer since 2001 funding cheap internet for others / DSL/Fibre house move 24 month regrade from 8th May 2017