cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Transferring data from opi.yahoo.com...

Nibiru
Community Veteran
Posts: 5,797
Thanks: 426
Fixes: 12
Registered: ‎11-08-2007

Transferring data from opi.yahoo.com...

Is anyone else having problems with this forum not completing loading web pages, because it is -
Quote
Transferring data from opi.yahoo.com...


I only noticed this happening today, particularly when refreshing existing forum pages.

See bottom left of this screen -
Plusnet FTTC 80/20 IPv4/30, Hurricane Electric 6in4 IPv6/48, Pulse8 landline & calls, SamKnows 600N
Vigor 130 modem, pfSense 2.6.0 router, DrayTek WAPs, Devolo dLAN 500, Gigaset N300A-IP VoIP DECT
4 REPLIES 4
Chris
Legend
Posts: 17,724
Thanks: 599
Fixes: 169
Registered: ‎05-04-2007

Re: Transferring data from opi.yahoo.com...

I believe that's trying to retrieve the Yahoo Messenger information for those that have added it to their profiles.
Former Plusnet Staff member. Posts after 31st Jan 2020 are not on behalf of Plusnet.
Kelly
Hero
Posts: 5,496
Thanks: 375
Fixes: 9
Registered: ‎04-04-2007

Re: Transferring data from opi.yahoo.com...

It's actually the smiley!

It's probably my fault Wink
Kelly Dorset
Ex-Broadband Service Manager
TORPC
Grafter
Posts: 5,163
Registered: ‎08-12-2013

Re: Transferring data from opi.yahoo.com...

@Kelly
Why do you think it is your fault
Time to spill the beans Wink Cheesy
jelv
Seasoned Hero
Posts: 26,786
Thanks: 990
Fixes: 10
Registered: ‎10-04-2007

Re: Transferring data from opi.yahoo.com...

Quote from: Kelly
It's actually the smiley!

It's probably my fault Wink

Why don't you remove them from your profile? I don't think the Yahoo one works now.
jelv (a.k.a Spoon Whittler)
   Why I have left Plusnet (warning: long post!)   
Broadband: Andrews & Arnold Home::1 (FTTC 80/20)
Line rental: Pulse 8 Home Line Rental (£14.40/month)
Mobile: iD mobile (£4/month)