cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Really long delays on page loads

Community Veteran
Posts: 5,767
Thanks: 1,635
Fixes: 38
Registered: ‎16-10-2014

Really long delays on page loads

Is it just me or is anyone else noticing really long delays on page loads. This is just a recent thing for me within the last few hours but appears to be getting worse.

13 REPLIES
jab1
Seasoned Champion
Posts: 2,300
Thanks: 634
Fixes: 10
Registered: ‎24-02-2012

Re: Really long delays on page loads

@Mook you are not alone - I was about to post the same question - and it is only on PN forums, everything else is perfectly OK.

John
Superuser
Superuser
Posts: 2,961
Thanks: 679
Fixes: 6
Registered: ‎06-04-2007

Re: Really long delays on page loads

It seems ok for me, so not affecting everyone.  I'm on a static IP on psb-bng01.

Community Veteran
Posts: 5,767
Thanks: 1,635
Fixes: 38
Registered: ‎16-10-2014

Re: Really long delays on page loads

I’m static too with gateway IPs of 195.166.130.249 & 254 so it would be interesting to see if others on these have a similar issue.

Community Veteran
Posts: 2,286
Thanks: 109
Fixes: 4
Registered: ‎18-02-2013

Re: Really long delays on page loads

I'm flying along here..

jab1
Seasoned Champion
Posts: 2,300
Thanks: 634
Fixes: 10
Registered: ‎24-02-2012

Re: Really long delays on page loads

Seems to have speeded up a bit, but still hangs on 'waiting for community.plus.net'

John
Community Gaffer
Community Gaffer
Posts: 17,688
Thanks: 667
Fixes: 167
Registered: ‎05-04-2007

Re: Really long delays on page loads

Any problems accessing other *.plus.net sites?

If this post resolved your issue please click the 'This fixed my problem' button
 Chris Parr
 Plusnet Staff
jab1
Seasoned Champion
Posts: 2,300
Thanks: 634
Fixes: 10
Registered: ‎24-02-2012

Re: Really long delays on page loads

@ChrisThe only PN site I visit is the Member centre, and that appears to be as fast as usual. May be I'm wrong here, but the google.analytics and the ozy-whatever components seem to be the culprits - sometimes.

John
Community Veteran
Posts: 5,767
Thanks: 1,635
Fixes: 38
Registered: ‎16-10-2014

Re: Really long delays on page loads


@30FTTC06 wrote:

I'm flying along here..


That's only because you're on a 'high' now that your running Arch Linux Grin

Community Veteran
Posts: 5,767
Thanks: 1,635
Fixes: 38
Registered: ‎16-10-2014

Re: Really long delays on page loads

@Chris - Not for me no just this one. Mail is fast, and the main site is OK too.

Community Gaffer
Community Gaffer
Posts: 17,688
Thanks: 667
Fixes: 167
Registered: ‎05-04-2007

Re: Really long delays on page loads

@jaread83 Any ideas?

If this post resolved your issue please click the 'This fixed my problem' button
 Chris Parr
 Plusnet Staff
Community Veteran
Posts: 5,767
Thanks: 1,635
Fixes: 38
Registered: ‎16-10-2014

Re: Really long delays on page loads

@Chris, @jaread83 - To be fair it's pick up the pace a good bit now and is virtually unnoticeable for me at least. Was there any backend activity happening prior to or at the time of the OP?

jaread83
Hero
Posts: 3,406
Thanks: 1,393
Fixes: 78
Registered: ‎22-02-2016

Re: Really long delays on page loads

I noticed a slight blip earlier when testing something on an Edge browser (just white screen that took a long time to load but eventually sorted itself out) but since then it hasn't happened again.

Frontend Web Developer | www.plus.net

If you have an idea to improve the community, create a new topic on our Community Feedback board to start a discussion about your idea.

jaread83
Hero
Posts: 3,406
Thanks: 1,393
Fixes: 78
Registered: ‎22-02-2016

Re: Really long delays on page loads

Also, no backend changes as far as I am aware. Lithium are looking into the ranking system bug so they may have done something to the database. Not sure though... that is my best guess.

Frontend Web Developer | www.plus.net

If you have an idea to improve the community, create a new topic on our Community Feedback board to start a discussion about your idea.