cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Re: You do not have sufficient privileges

artmo
Aspiring Champion
Posts: 19,524
Thanks: 488
Registered: ‎12-08-2007

Re: You do not have sufficient privileges

Just clicked a link in an email to the brown bag thread and got this:

 

You do not have sufficient privileges for this resource or its parent to perform this action.

Click your browser's Back button to continue

 

Can someone please explain?

6 REPLIES 6
Mav
Moderator
Moderator
Posts: 21,663
Thanks: 4,461
Fixes: 504
Registered: ‎06-04-2007

Re: You do not have sufficient privileges

 Moderator's note by Mike (Mav)

Post moved for better visibility and title changed.

Forum Moderator and Customer
Courage is resistance to fear, mastery of fear, not absence of fear - Mark Twain
He who feared he would not succeed sat still

Nibiru
Community Veteran
Posts: 5,797
Thanks: 426
Fixes: 12
Registered: ‎11-08-2007

Re: You do not have sufficient privileges

Did it look like this ? - https://community.plus.net/t5/Community-Site-Feedback/Can-I-have-quot-sufficient-privileges-quot-ple...

Plusnet FTTC 80/20 IPv4/30, Hurricane Electric 6in4 IPv6/48, Pulse8 landline & calls, SamKnows 600N
Vigor 130 modem, pfSense 2.6.0 router, DrayTek WAPs, Devolo dLAN 500, Gigaset N300A-IP VoIP DECT
Penny
Superuser
Superuser
Posts: 1,164
Thanks: 682
Fixes: 6
Registered: ‎05-04-2007

Re: You do not have sufficient privileges


@artmo wrote:

Just clicked a link in an email to the brown bag thread and got this:

You do not have sufficient privileges for this resource or its parent to perform this action.


Have had something similar loads of times (well, at least half a dozen, over a period of weeks) telling me I need to be logged in to view a thread.  Hadn't flagged it up because I'd thought there were enough problems already to be going on with ; )

Penny Rollo * Force 9 from 17/02/98 * PlusNet from 2000 onwards
Project HappyChild - free educational resources for children and teenagers and schools
Superusers are not PlusNet staff but do have a direct line of communication into the business to raise issues, concerns and feedback from the Community.
Anotherone
Champion
Posts: 19,107
Thanks: 455
Fixes: 21
Registered: ‎31-08-2007

Re: You do not have sufficient privileges

Seen that one a few times over the weeks. My suspicion is it is all part and parcel of the more general Authentication problems.

SpendLessTime
Aspiring Hero
Posts: 2,997
Thanks: 925
Fixes: 86
Registered: ‎21-09-2009

Re: You do not have sufficient privileges

But if it is part of the general Authentication then why do Chrome users like me (stable version, Windows 10 64bit) get this issue but not the other general one? I thought that was being blamed on Firefox v46.

Anotherone
Champion
Posts: 19,107
Thanks: 455
Fixes: 21
Registered: ‎31-08-2007

Re: You do not have sufficient privileges

TBH I don't know the answer to that. My guess is that all these issues are related to timings, and as different versions of a browser on different OSes will perform slightly differently, that may explain it. I think we'll just have wait and see what the outcome of the Authentication issues are, and if this problem disappears as well. I've not had it in a while.