cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

New Site Feedback

FIXED
David_W
Rising Star
Posts: 2,293
Thanks: 29
Registered: 19-07-2007

New Site Feedback

#1 the suggestions that pop up when you start typing in a title, that's pretty cool, I've turned it off because it's going to end up really annoying, but I can see how it will be helpful when people need help and there is a help article available for them

 

#2 the images that are missing, make the place look terrible, any chance of setting them all to a default image?

 

#3 allowance of HTML, is it heavily filtered or does it allow all HTML (which would be a bad security risk)?

 

/edit

 

#4 old internal links are..... broken.  For instance, A moderator previously moved a message from FTTP Trial to Fibre, the link in the original post shows where it went to, that link is now dead, so, 404.  That can't be changed but it does mean there are 10s of thousands of orphaned links.

 

/edit 2

 

It looks like #2, the images, are to do with a certificate issue on the hosting platform.  They appear to be heading towards https://.......Lithium.com/legacyfs/online/avatars/avatar_number.png but as there is a problem with the certificate, all the browsers reject displaying the image.

 

And just noticed, my "name" has changed from David W to my username!

 

#.. something... Under Settings > Personal Information > Location, the helpful text states City, State or Country, I would suggest that State is changed to County as we're not America and my default state is "Confused".

 

#.. something+1 the "This thread fixed my problem", I like that too, would be helpful for acknowledging that an issue has been fixed as well as give recognition to the person who gave the correct answer.

37 REPLIES
Community Gaffer
Community Gaffer
Posts: 352
Thanks: 417
Fixes: 1
Registered: 01-02-2016

Re: New Site Feedback

So we pick up the correct ones, can you send me a couple of examples of the broken links. ta

Louisa
David_W
Rising Star
Posts: 2,293
Thanks: 29
Registered: 19-07-2007

Re: New Site Feedback

All the links are broken, originally it would be...

 

http://community...... forum/index.php?topic= then topic number

Now it's http://community..... /t5/ (t5 being the sub forum?) / topic / td-p/ number (thread number?)

 

For example:

 

https://community.plus.net/t5/Fibre-To-The-Premises-trial/MOVED-View-my-usage-not-availble-because-I...

 

Also, the link given in "this topic has been removed", it points to the original board URL, so for that I would suggest setting up forwards so if a link to index.php?board=74 is given, it'll forward to the new url for Fibre.

Community Gaffer
Community Gaffer
Posts: 352
Thanks: 417
Fixes: 1
Registered: 01-02-2016

Re: New Site Feedback

That's really strange as I can view the article within the new Community, click the links and view following post. Have tried in both Chrome and IE and works fine.

Louisa
David_W
Rising Star
Posts: 2,293
Thanks: 29
Registered: 19-07-2007

Re: New Site Feedback

Using Opera and Edge, clicking the link in the topic (the topic itself works, it's the link *in* the topic), both 404

 

 

/edit - okay, a bit more playing.  It works if it opens in the same window, if it is a new window then it'll 404.

Plusnet Help Team
Plusnet Help Team
Posts: 4,029
Thanks: 736
Fixes: 165
Registered: 25-03-2015

Re: New Site Feedback

I've had a look at it and get the same problem in Firefox.

I think it might be due to the link staying as http and not switching to https.

If this post resolved your issue please click the 'This fixed my problem' button
 Harry Beesley
 Plusnet Help Team
David_W
Rising Star
Posts: 2,293
Thanks: 29
Registered: 19-07-2007

Re: New Site Feedback

It seems really buggy to me Harry, I'm getting success some of the time, other times I'm getting 404'd, like just now, I clicked the link to the Fibre forum, it opened in a new window and went straight there, other clicks and 404 so it's not at all consistent.

Plusnet Help Team
Plusnet Help Team
Posts: 4,029
Thanks: 736
Fixes: 165
Registered: 25-03-2015

Re: New Site Feedback

On the clicks where it 404's is the link staying as http?

Likewise, on the clicks where it works, is it changing to https?

If this post resolved your issue please click the 'This fixed my problem' button
 Harry Beesley
 Plusnet Help Team
David_W
Rising Star
Posts: 2,293
Thanks: 29
Registered: 19-07-2007

Re: New Site Feedback

When it 404's it will not bring up the little green lock and straight to connection reset.

 

When it goes through, it flashes the green lock for 1/4th of a second and then brings up the forum, but the connection is no longer secure.

 

quick edit : only seems to apply to links to the forum itself (i.e. links to Fibre), it also now appears to work when opening the ink to the post in a new window.

Community Gaffer
Community Gaffer
Posts: 12,852
Thanks: 672
Fixes: 65
Registered: 04-04-2007

Re: New Site Feedback

Just to be clear. Pretty much every historic internal link (i.e. a link that references community.plus.net) should have been re-written to it's new location. This means that you will still see the old link, but upon clicking it, it should 301 redirect to the new location.

If this isn't happening, then something is broken Embarrassed

Bob Pullen
Plusnet Products Team
If I've been helpful then please give thanks ⤵

Superuser
Superuser
Posts: 2,584
Thanks: 971
Fixes: 8
Registered: 10-04-2007

Re: New Site Feedback

Some additional feedback:

  1. On the mandatory 'Reset Password' page,  Tab does not take you from 'Enter new password' to 'Confirm.......'  but a second Tab does.
  2. I could not find the option to review a Topic in reverse order i.e.  Newest post at the top. Anyone else located it?
  3. Browsed to 'Library'  not many articles seem to have made the cut,  though the article on Setting up Windows 95 Dial Up brought on a touch of nostalgia!
David_W
Rising Star
Posts: 2,293
Thanks: 29
Registered: 19-07-2007

Re: New Site Feedback

Sorry Bob, but this is what happens, you let us into your forum and we break it for you Cheesy

Community Gaffer
Community Gaffer
Posts: 475
Thanks: 143
Fixes: 1
Registered: 11-05-2015

Re: New Site Feedback

Hey Maurice

1 - let me take a look. Obviously want it to be as easy as possible to use so it may be something we add to our list to review.

2 - there will be some features that were available in SMF that aren't today, however, I think this may be. Let me have a dig round because it just may not be as obvious. Or I could've spent so much time on here recently that it's all merged into one and I'm now dreaming about it!

3 - all library articles should've been migrated and were definitely there when we tested yesterday! 

notGus
Newbie
Posts: 4
Registered: 30-05-2012

Re: New Site Feedback

Opera 12.18 First viewing of the forum and performance it is like I am back on dialup. I have to wait for it to load too much rubbish before I even think of being able to scroll down akin to firefox with too many addons active which slows it to a crawl. Did Rodney Trotter sell you the contract for it?
Community Gaffer
Community Gaffer
Posts: 12,852
Thanks: 672
Fixes: 65
Registered: 04-04-2007

Re: New Site Feedback

I'm not seeing this @Gus. It's not some compression feature in Opera that's playing silly buggers is it?

Bob Pullen
Plusnet Products Team
If I've been helpful then please give thanks ⤵