cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Is it just me, or is the forum a little bit broke!

gnicholson8
Grafter
Posts: 319
Registered: 06-11-2013

Is it just me, or is the forum a little bit broke!

Every time I post, I can click on the post button and it greys out (acknowledging it has been pressed) BUT it never submits the post and just sits there, I then have to press it again and it finally kicks in to life and submits,
It happens for me both at home and at work and even on my phone,
Obviously a minor issue but relatively annoying.
3 REPLIES
Moderator
Moderator
Posts: 26,299
Thanks: 1,401
Fixes: 75
Registered: 14-04-2007

Re: Is it just me, or is the forum a little bit broke!

As has been commented on before, adding an attachment to a post can make the issue worse but I have had the same problem.
I just either wait or refresh the page and repost if necessary.
Annoying as you say.

Customer and Forum Moderator.

To argue with someone who has renounced the use of reason is like administering medicine to the dead - Thomas Paine
gnicholson8
Grafter
Posts: 319
Registered: 06-11-2013

Re: Is it just me, or is the forum a little bit broke!

Thats fine, I didn't know if it was something everyone knows about, tbh I have gotten pretty use to double clicking.
Community Gaffer
Community Gaffer
Posts: 5,101
Thanks: 426
Fixes: 5
Registered: 04-04-2007

Re: Is it just me, or is the forum a little bit broke!

I think the post thing is a bug.  If you click post but don't release on it, the page doesn't submit, but the button stays down, making you think it's submitted and waiting.
Kelly Dorset
Broadband Service Manager