cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Forum SSL not appearing secure due to insecure content.

RickK
Grafter
Posts: 60
Registered: 03-07-2013

Forum SSL not appearing secure due to insecure content.

Hi guys,
If you are not aware already in many browsers, Firefox, Safari and Internet explorer this forum will be running a unsecure link;
The page at https://community.plus.net/forum/index.php?action=post;board=8.0 ran insecure content from http://www.google-analytics.com/urchin.js.
Google analytics does support SSL, so the forum developer on your end just needs to make sure that the http link is changed to https://www.google-analytics.com/urchin.js
If this could be looked into that would be awesome Smiley
Edit: Thanks for the move Jim
2 REPLIES
techsamuel
Newbie
Posts: 3
Registered: 20-05-2013

Re: Forum SSL not appearing secure due to insecure content.

Quote from: RickK
Hi guys,
If you are not aware already in many browsers, Firefox, Safari and Internet explorer this forum will be running a unsecure link;
The page at https://community.plus.net/forum/index.php?action=post;board=8.0 ran insecure content from http://www.google-analytics.com/urchin.js.
Google analytics does support SSL, so the forum developer on your end just needs to make sure that the http link is changed to https://www.google-analytics.com/urchin.js
If this could be looked into that would be awesome Smiley
Edit: Thanks for the move Jim

You shouldn't need to specify HTTPS or HTTP. You should use the same method Google uses for JQuery CDN and the analytics code.
<script src="//www.google-analytics.com/urchin.js"></script>
RickK
Grafter
Posts: 60
Registered: 03-07-2013

Re: Forum SSL not appearing secure due to insecure content.

That would work too Smiley