cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Either the forum was broke for a few seconds just now - or this popup was wrong

FIXED
Community Veteran
Posts: 38,244
Thanks: 933
Fixes: 54
Registered: 15-06-2007

Either the forum was broke for a few seconds just now - or this popup was wrong

7 REPLIES
Superuser
Superuser
Posts: 2,584
Thanks: 971
Fixes: 8
Registered: 10-04-2007

Re: Either the forum was broke for a few seconds just now - or this popup was wrong

I had the outage too Jim.  You beat me to the postWink   I just got 500 errors - No maintenance screen.

 

M

Community Gaffer
Community Gaffer
Posts: 2,842
Thanks: 1,524
Fixes: 62
Registered: 22-02-2016

Re: Either the forum was broke for a few seconds just now - or this popup was wrong

Fix

Just getting things prepped and ready for the changes going live tonight.

Sorry that this popped up for a few seconds while the system pulled in the changes ready for this.

Frontend Web Developer | www.plus.net

If you have an idea to improve the community, create a new topic on our Community Feedback board to start a discussion about your idea.

Superuser
Superuser
Posts: 2,584
Thanks: 971
Fixes: 8
Registered: 10-04-2007

Re: Either the forum was broke for a few seconds just now - or this popup was wrong

Extremely poor planning  @jaread83

Community Gaffer
Community Gaffer
Posts: 2,842
Thanks: 1,524
Fixes: 62
Registered: 22-02-2016

Re: Either the forum was broke for a few seconds just now - or this popup was wrong

Is it though @MauriceC? I pushed changes up to the 'preview' version of the live site so our QA team can test new functionality and make sure everything is ready before going live tonight. I don't think that is poor planning at all.

Frontend Web Developer | www.plus.net

If you have an idea to improve the community, create a new topic on our Community Feedback board to start a discussion about your idea.

Superuser
Superuser
Posts: 2,584
Thanks: 971
Fixes: 8
Registered: 10-04-2007

Re: Either the forum was broke for a few seconds just now - or this popup was wrong

The intention was good - the choice of timing poor.  Upload to the 'preview' server should not affect the 'Live' service.

 

Note:  i didn't get the 'Maintenance' screen just 500 error

 

M

Community Gaffer
Community Gaffer
Posts: 2,842
Thanks: 1,524
Fixes: 62
Registered: 22-02-2016

Re: Either the forum was broke for a few seconds just now - or this popup was wrong

I apologise for that and take responsibility for the short outage.

The preview version is all of the changes uploaded to the live site but not fully merged into full view of everyone being able to see it. This just means that we can do sanity checks on everything with real data before pushing forward with going live.

I am currently in the process of making sure that everything works and composing a thread with details of everything that has changed.

Frontend Web Developer | www.plus.net

If you have an idea to improve the community, create a new topic on our Community Feedback board to start a discussion about your idea.

VileReynard
Seasoned Pro
Posts: 10,580
Thanks: 190
Fixes: 9
Registered: 01-09-2007

Re: Either the forum was broke for a few seconds just now - or this popup was wrong

Sanity checks? Crazy3