cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

TBB Ping Graphs

Highlighted
Grafter
Posts: 348
Thanks: 2
Registered: ‎02-05-2013

Re: TBB Ping Graphs

You're welcome to use my graph.
I'm on 80/20 Unlimited FTTC, in Norwich City Centre, less than 100m from the cabinet.  OpenWRT router into the Openreach modem.  Streaming TV from Lovefilm / catchup services & browsing in the evening, connection to VPN, remote access and a couple of cloud backups running all the time.
<a title="Broadband Ping" href="http://www.thinkbroadband.com/ping/share/640afe2accf2eb4c958ce2ee4165c98c.html"><img alt="My Broadband Ping - Plusnet Unlimited 80/20" src="http://www.thinkbroadband.com/ping/share-thumb/640afe2accf2eb4c958ce2ee4165c98c.png" /></a>
Highlighted
Grafter
Posts: 397
Thanks: 1
Registered: ‎21-02-2013

Re: TBB Ping Graphs


<a title="Broadband Ping" href="http://www.thinkbroadband.com/ping/share/320c1f152c7962ef1a9ac49a8edab7b8.html"><img alt="My Broadband Ping - Finguz - Fibre Unlimited" src="http://www.thinkbroadband.com/ping/share-large/320c1f152c7962ef1a9ac49a8edab7b8.png" /></a>


Happy to help  Wink
Edit: I'm on Unlimited Fibre.
Highlighted
Grafter
Posts: 147
Registered: ‎30-04-2009

Re: TBB Ping Graphs

21CN Value but on fixed download 3dB SNR following Dave Tomlinson trial a few years back.
<a title="Broadband Ping" href="http://www.thinkbroadband.com/ping/share/c058fc054eaf37f2319e452cb981c015.html"><img alt="My Broadband Ping - 32110" src="http://www.thinkbroadband.com/ping/share-large/c058fc054eaf37f2319e452cb981c015.png" /></a>
Highlighted
Rising Star
Posts: 992
Thanks: 11
Fixes: 1
Registered: ‎05-11-2008

Re: TBB Ping Graphs

Feel free to use mine if you're still collecting them. On Fibre Unlimited:
<a title="Broadband Ping" href="http://www.thinkbroadband.com/ping/share/c65e3f17729be7396b36b76ff78f476b.html"><img alt="My Broadband Ping - Plusnet Unlimited FTTC" src="http://www.thinkbroadband.com/ping/share-large/c65e3f17729be7396b36b76ff78f476b.png" /></a>
Highlighted
Legend
Posts: 17,723
Thanks: 598
Fixes: 168
Registered: ‎05-04-2007

Re: TBB Ping Graphs

Thanks, I'll get this on my to do list over the next few weeks.
If this post resolved your issue please click the 'This fixed my problem' button

Former Plusnet Staff member. Posts after 31st Jan 2020 are not on behalf of Plusnet.
Highlighted
Grafter
Posts: 185
Registered: ‎05-04-2013

Re: TBB Ping Graphs

Feel free to add mine  Smiley
FTTC Unlimited. 236m from cabinet connected to OR modem via Asus n66u router. Weekly use of Sky On demand service via 2xSkyHD boxes.
<a title="Broadband Ping" href="http://www.thinkbroadband.com/ping/share/7cd807273a9372008c9ef249dee7b4ed.html"><img alt="My Broadband Ping - Plusnet 80/20 FTTC" src="http://www.thinkbroadband.com/ping/share-large/7cd807273a9372008c9ef249dee7b4ed.png" /></a>

Highlighted
Grafter
Posts: 1,064
Thanks: 4
Registered: ‎23-04-2013

Re: TBB Ping Graphs

Looking all the think broadband pong quality graphs, Would it not be more relevant  to include the details of the plusnet gateway in use ,Obviously if your a Gateway hopper this wouldn't work out, But it may help map out visually  which gateways have the most congestion, for those like me who haven't hopped Gateways, Iv'e  been on the same one since my FTTC service went live thoughts anyone?
Highlighted
Community Gaffer
Community Gaffer
Posts: 5,426
Thanks: 758
Fixes: 9
Registered: ‎04-04-2007

Re: TBB Ping Graphs

We'd never be able to keep it up to date as people disconnected and reconnected 😕
Kelly Dorset
Broadband Service Manager
Highlighted
Pro
Posts: 1,164
Thanks: 33
Fixes: 7
Registered: ‎04-11-2011

Re: TBB Ping Graphs

Hi Chris,
After just looking at the ping page (checking things out, as not looked in awhile) I've noticed a discrepancy with my listing. Although my ID is in the right category the actual graph is for someone else's connection. It could be PeteB's as my description and ping graph is listed under his ID (in Unlimited 20cn).
I'd like others who have shared their graph to just check things are listed correctly on the page. Please post up if not to help Chris out with corrections required.
That's RPM to you!!
Highlighted
Superuser
Superuser
Posts: 15,927
Thanks: 6,385
Fixes: 48
Registered: ‎22-08-2007

Re: TBB Ping Graphs

Me too.
The business graph (townman2) is not mine - see below.
Cheers,
Kevin
Highlighted
Superuser
Superuser
Posts: 15,927
Thanks: 6,385
Fixes: 48
Registered: ‎22-08-2007

Re: TBB Ping Graphs

Highlighted
Legend
Posts: 17,723
Thanks: 598
Fixes: 168
Registered: ‎05-04-2007

Re: TBB Ping Graphs

Quote from: RPMozley
Hi Chris,
After just looking at the ping page (checking things out, as not looked in awhile) I've noticed a discrepancy with my listing. Although my ID is in the right category the actual graph is for someone else's connection. It could be PeteB's as my description and ping graph is listed under his ID (in Unlimited 20cn).

I've replaced it with the graph in your signature.
If this post resolved your issue please click the 'This fixed my problem' button

Former Plusnet Staff member. Posts after 31st Jan 2020 are not on behalf of Plusnet.
Highlighted
Hooked
Posts: 9
Registered: ‎11-07-2012

Re: TBB Ping Graphs

Hi Chris.
Happy to add mine if you're still collecting.
<a title="Broadband Ping" href="http://www.thinkbroadband.com/ping/share/bc8f5ce18abcfd8928662708c113eb32.html"><img alt="My Broadband Ping - Home - Plusnet" src="http://www.thinkbroadband.com/ping/share-large/bc8f5ce18abcfd8928662708c113eb32.png" /></a>

FTTC 80/20 staff connection
Highlighted
Superuser
Superuser
Posts: 15,927
Thanks: 6,385
Fixes: 48
Registered: ‎22-08-2007

Re: TBB Ping Graphs

Hi Chris,
From time to time, the graph page shows strange behaviour, by displaying the wrong graphs.  This morning I looked at the page and saw Jelv's graph in my home graph place.  I did a page refresh and the correct graph was shown... Unfortunately confirming that my broadband issue is still with me, but that's a different matter!  Sad
Kevin
Highlighted
Community Gaffer
Community Gaffer
Posts: 5,426
Thanks: 758
Fixes: 9
Registered: ‎04-04-2007

Re: TBB Ping Graphs

That's probably because of how he's build the html in it.  If a graph fails to load, it probably doesn't leave the "hole" it should do, instead the next graph appears in its place?
Kelly Dorset
Broadband Service Manager