cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Just a test

Phantom_Flan_Fl
Grafter
Posts: 389
Registered: 30-07-2007

Just a test

Want to see if image posting works.

29 REPLIES
Ianwild
Grafter
Posts: 3,835
Registered: 05-04-2007

Just a test

Awwwwwwwww!!!

Bit of a dangerous feature that one - Try to keep 'em to reasonable size won't you :roll:
Phantom_Flan_Fl
Grafter
Posts: 389
Registered: 30-07-2007

Just a test

That's always the risk. Is there no way to restrict image sizes??

I suppose if it gets abused it should be withdrawn.

Are there restrictions on sig and avatar sizesHuh
Community Veteran
Posts: 3,186
Thanks: 20
Fixes: 2
Registered: 31-07-2007

Just a test

Cant see a restriction on sigs only avatars max H/W 80*80 file size <=6kb
Unvalued customer since 2001 funding cheap internet for others / DSL/Fibre house move 24 month regrade from 8th May 2017
Phantom_Flan_Fl
Grafter
Posts: 389
Registered: 30-07-2007

Just a test

I've seen the restriction on avatar sizes since the post I made.

Just couldn't be bothered reading the FAQ's and that Ian Wild bloke is such a helpful chap. :lol: :lol:
N/A

Just a test

as far as i can see there is no physical restriction on avatar and sigs as they can be links to images on the web. There is a guideline restriction though for avatars that people should stick to
Community Veteran
Posts: 3,186
Thanks: 20
Fixes: 2
Registered: 31-07-2007

Just a test

Quote
as far as i can see there is no physical restriction on avatar and sigs as they can be links to images on the web. There is a guideline restriction though for avatars that people should stick to


Look in your profile settings for the avatar restrictions, needs to be added to the faq as well

Quote
Displays a small graphic image below your details in posts. Only one image can be displayed at a time, its width can be no greater than 80 pixels, the height no greater than 80 pixels, and the file size no more than 6 KB
Unvalued customer since 2001 funding cheap internet for others / DSL/Fibre house move 24 month regrade from 8th May 2017
Phantom_Flan_Fl
Grafter
Posts: 389
Registered: 30-07-2007

Just a test

I know in the past on other boards, if you try to have a larger image it tells you you have exceeded the limit and won't let you have it.

Don't know if that's the case here.
Phantom_Flan_Fl
Grafter
Posts: 389
Registered: 30-07-2007

Just a test

Where in Scotland you from adp?Huh
Community Veteran
Posts: 3,186
Thanks: 20
Fixes: 2
Registered: 31-07-2007

Just a test

Quote
Where in Scotland you from adp?Huh


Classified :shock:
Unvalued customer since 2001 funding cheap internet for others / DSL/Fibre house move 24 month regrade from 8th May 2017
rikmoncur
Grafter
Posts: 136
Registered: 04-08-2007

Just a test

Cheesy I like this - about time too!

Phantom_Flan_Fl
Grafter
Posts: 389
Registered: 30-07-2007

Just a test

Just wondering as I'm originally from Falkirk.
N/A

Just a test

test Cheesy Cheesy Cheesy
Community Veteran
Posts: 3,186
Thanks: 20
Fixes: 2
Registered: 31-07-2007

Just a test

Quote
Just wondering as I'm originally from Falkirk.


Well I'm from everywhere, I've/family has moved about a lot. Currently in midgey hell, aka Highlands
Unvalued customer since 2001 funding cheap internet for others / DSL/Fibre house move 24 month regrade from 8th May 2017
N/A

Just a test

Seeing if can do an avatar!