cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Another simple question .... maybe

graham
Grafter
Posts: 31
Registered: 30-07-2007

Another simple question .... maybe

Got confirmation that my CGI space/account was all up and running.

Sure enough I can now FTP and Telnet to it, but when trying to browse to it I get a 403 forbidden error, the same with the PHPBB directory I've setup.

Now I'm guessing its a permissions thing Huh?, but I've searched and can find nothing specific, and my unix/linux experience was too long ago.

Can anyone offer any possible solutions before I raise another ticket??

Cheers

Graham
2 REPLIES
N/A

Another simple question .... maybe

Hmmm. Yesterday evening, about 8pm I looked at your site and saw something about Minis. The links appeared to be working for me, so what have you done to the files since?

Not very constructive I know, but at least if can remember how it was set up then you may be able to return it.

Just as a maybe, try chmoding your folders to 755 to see if that gives you access.

Mark
graham
Grafter
Posts: 31
Registered: 30-07-2007

Another simple question .... maybe

Cheers for the reply.

The Mini site is on my normal www. webspace and is working fine.


The ccgi space was just to have a play with phpBB forum stuff, not to use it to any great extent.

I've since discovered that the tar I downloaded for phpBB was apparently corrupt, and there were a ton of files missing. I have since uploaded a new version and everything suddenly seems fine :? :? :?

Now of course as part of the phpBB install I find that I need usernames and passwords and paths etc for the mySQL stuff that I activated at the same time, but lo and behold F9 never sent me any info for that either :roll: :lol:

Another ticket .....

Graham