cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

When a customer has two lines.. Plusnet can only bill the one with BB

Chrism2
Grafter
Posts: 70
Registered: ‎16-04-2010

When a customer has two lines.. Plusnet can only bill the one with BB

To be honest, this could be relevant for residential customers as well, but in this specific instance, it's a business account.
My customer is a farmer, and so has a landline and a fax line. We've set PN Business Broadband on his fax line and moved the line rental and calls also. This is great, but his landline remains with BT. I know you have no way of doing this without broadband, so consider if feedback more than anything.
In this case, a single bill would have been quite beneficial. A shame really, that the whole account cannot be simply dealt with by the one company.
It's not as if you don't deal with lines and calls anyway.....
7 REPLIES 7
Mark
Grafter
Posts: 1,852
Registered: ‎04-04-2007

Re: When a customer has two lines.. Plusnet can only bill the one with BB

Hi Chris
Many thanks for the feedback. This is something we are aware of and understand the difficulty this presents for customers like you.
My colleague Gordon, who you'll see posting in this forum, is currently investigating options to address this. I'm not promising we'll deliver a solution quickly but we're certainly looking at what may be done.
Mark
jelv
Seasoned Hero
Posts: 26,786
Thanks: 990
Fixes: 10
Registered: ‎10-04-2007

Re: When a customer has two lines.. Plusnet can only bill the one with BB

Have you thought of using VoIP to replace the phone line? I believe you could migrate the existing number to VoIP. You'd save the difference between the cost of the second line and adding VoIP.
jelv (a.k.a Spoon Whittler)
   Why I have left Plusnet (warning: long post!)   
Broadband: Andrews & Arnold Home::1 (FTTC 80/20)
Line rental: Pulse 8 Home Line Rental (£14.40/month)
Mobile: iD mobile (£4/month)
Chrism2
Grafter
Posts: 70
Registered: ‎16-04-2010

Re: When a customer has two lines.. Plusnet can only bill the one with BB

Its a great idea, but the line tests out at 0.5mb and we're migrating to PlusNet because the existing ISP (Gamma) don't care about end user speed issues any more and we need to try something..
atbs1
Grafter
Posts: 307
Registered: ‎14-04-2007

Re: When a customer has two lines.. Plusnet can only bill the one with BB

For what it's worth: I have two lines to, 1 is a fax line with the boroadband connection on - a business customer and the other is a voice line with anytime calls provided by plusnet.  I just get two bills...
Simon_M
Grafter
Posts: 685
Registered: ‎05-04-2007

Re: When a customer has two lines.. Plusnet can only bill the one with BB

@Mark Kelly - get Gordon to speak to Mand. She has a way of cracking this as both SGTE & I can testify, as we both have second lines on phone only. Yes, they are separate accounts, which happened to suit me, but may not be ideal for others, but at least it's all with Plusnet.
jojopillo
Plusnet Alumni (retired)
Plusnet Alumni (retired)
Posts: 9,786
Registered: ‎16-06-2010

Re: When a customer has two lines.. Plusnet can only bill the one with BB

Hi,
I'll see if I can nudge one of the guys to take a look.
Jojo Smiley
Mark
Grafter
Posts: 1,852
Registered: ‎04-04-2007

Re: When a customer has two lines.. Plusnet can only bill the one with BB

Hi Simon.
Yip. Gordon and Mand are working on this currently.
M