cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

using my own router

totalguy
Grafter
Posts: 73
Registered: ‎24-04-2013

using my own router

what do i need to use my own router instead of this technicolour one?
im assuming a username and password to go on the new router anything else?
5 REPLIES
acr
Rising Star
Posts: 231
Thanks: 16
Fixes: 1
Registered: ‎06-04-2007

Re: using my own router

totalguy
Grafter
Posts: 73
Registered: ‎24-04-2013

Re: using my own router

thanks ill see if ican find somewhere to put that info
Plusnet Help Team
Plusnet Help Team
Posts: 13,752
Thanks: 267
Fixes: 78
Registered: ‎27-04-2007

Re: using my own router

Hi there,
Us staff may not be able to do this but if you can post the make and model of the router some of the ever-so-knowledgeable community bods may be able to give you some guidance if you need it.
Adam
If this post resolved your issue please click the 'This fixed my problem' button
 Adam Walker
 Plusnet Help Team
totalguy
Grafter
Posts: 73
Registered: ‎24-04-2013

Re: using my own router

its a sagemcom  sagem f@st 2504n (sky)
i flashed it with a custom firmware that unlocks hidden menu's but not looked at it proper yet.
i never had a single problem with it ever Smiley
ghos7em1
Grafter
Posts: 247
Registered: ‎13-05-2014

Re: using my own router

what firmware did you use? can you give me a link to firmware  Wink