cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

upgrade from broadband via landline to fibre

stevewelling
Grafter
Posts: 98
Registered: 22-08-2007

upgrade from broadband via landline to fibre

How do I upgrade? Doesn't give me any fibre package options on website - do I need to phone or put in a ticket?
5 REPLIES
Community Gaffer
Community Gaffer
Posts: 17,644
Thanks: 636
Fixes: 162
Registered: 05-04-2007

Re: upgrade from broadband via landline to fibre

Unfortunately that's because Fibre isn't available until early December, take a look here and pop your details in http://www.dslchecker.bt.com
If this post resolved your issue please click the 'This fixed my problem' button
 Chris Parr
 Plusnet Staff
stevewelling
Grafter
Posts: 98
Registered: 22-08-2007

Re: upgrade from broadband via landline to fibre

Any update to this?
Moderator
Moderator
Posts: 26,424
Thanks: 1,452
Fixes: 81
Registered: 14-04-2007

Re: upgrade from broadband via landline to fibre

If you don't see something like this from the link above then it's not available to order from PN.
Quote

FTTC Range A (Clean) 80 78.1 20 20 -- Available
FTTC Range B (Impacted) 80 67.2 20 19 -- Available

Customer and Forum Moderator.

To argue with someone who has renounced the use of reason is like administering medicine to the dead - Thomas Paine
stevewelling
Grafter
Posts: 98
Registered: 22-08-2007

Re: upgrade from broadband via landline to fibre

Ok, thanks. Looks like I have to wait till 8th Jan.
Community Gaffer
Community Gaffer
Posts: 17,644
Thanks: 636
Fixes: 162
Registered: 05-04-2007

Re: upgrade from broadband via landline to fibre

Yep, that's the date it's showing at the moment.
If this post resolved your issue please click the 'This fixed my problem' button
 Chris Parr
 Plusnet Staff