cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

snr reset

will2012
Grafter
Posts: 110
Registered: 03-12-2012

snr reset

Please could you reset my snr?
Thank you
8 REPLIES
Plusnet Staff
Plusnet Staff
Posts: 6,346
Thanks: 31
Fixes: 5
Registered: 26-11-2011

Re: snr reset

I can complete an SNR Reset for you but before I do, can I ask why you would like it resetting?
Chris Pettitt
Cloud Environments Engineer
will2012
Grafter
Posts: 110
Registered: 03-12-2012

Re: snr reset

Because my speed is suffering given the current margin
Plusnet Help Team
Plusnet Help Team
Posts: 12,827
Thanks: 111
Fixes: 36
Registered: 27-04-2007

Re: snr reset

Sorry, we don't perform SNR resets on request I'm afraid as we need to get to the bottom of what's caused the SNR to drop/rise so I'm going to advise raising a fault instead at this stage: http://faults.plus.net
Adam
If this post resolved your issue please click the 'This fixed my problem' button
 Adam Walker
 Plusnet Help Team
will2012
Grafter
Posts: 110
Registered: 03-12-2012

Re: snr reset

I have contacted you privately, but have not received a reply.
Plusnet Help Team
Plusnet Help Team
Posts: 12,827
Thanks: 111
Fixes: 36
Registered: 27-04-2007

Re: snr reset

Sorry will2012 A busy day in the forums means I've not been able to look at them until now.
Please don't think we're singling you out for any reason. All to often we're seeing requests for SNR resets where they're not needed, in some cases this can even cause further issues rather than be helpful.
As mentioned we'd rather get to the bottom of why the SNR might be low (i.e there may well be, as there is in many cases an underlying fault) before we'd like to consider performing one.
Adam.
If this post resolved your issue please click the 'This fixed my problem' button
 Adam Walker
 Plusnet Help Team
will2012
Grafter
Posts: 110
Registered: 03-12-2012

Re: snr reset

Thank you for your reply.
There is no fault on the line. I caused the issue doing exactly the same as someone else on here was doing recently,as I mentioned in my pm, and for them their requested snr reset was easy enough. I am not exactly sure which other conclusion you wish me to draw.
Plusnet Help Team
Plusnet Help Team
Posts: 12,827
Thanks: 111
Fixes: 36
Registered: 27-04-2007

Re: snr reset

OK, I'll submit an SNR reset for you. We have to be careful with submitting these. Not that I'm accusing you of this but I'm aware that it's easy to misunderstand why and when an SNR reset is appropriate.
Adam
If this post resolved your issue please click the 'This fixed my problem' button
 Adam Walker
 Plusnet Help Team
will2012
Grafter
Posts: 110
Registered: 03-12-2012

Re: snr reset

Thanks very much for your help