cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

reset line please help

grahamaikman
Newbie
Posts: 4
Registered: ‎28-09-2015

reset line please help

hi, i should be sitting at about 4meg, currently running around 2meg. it happens intermittantly, when i'm messing with my router config, switching it on and off again, and testing diferent configs out.
could someone please reset the line for me to push me back up to 4meg again. i think it figured i was having line problems and throttled the line.
6 REPLIES
Superuser
Superuser
Posts: 12,932
Thanks: 4,231
Fixes: 26
Registered: ‎22-08-2007

Re: reset line please help

Hi Graham,
A warm welcome to the forums.
Before anyone goes and resets your line, for you to wait 10 days and then find that you still have problems, can you please take a look at the speed issues thread and post the requested information.
Kevin
grahamaikman
Newbie
Posts: 4
Registered: ‎28-09-2015

Re: reset line please help

Superuser
Superuser
Posts: 12,932
Thanks: 4,231
Fixes: 26
Registered: ‎22-08-2007

Re: reset line please help

Whikst the SNRM is very high, it is sitting at an odd value possibly suggesting that there might be (or has been) some interference on your line.  Your line ought to synch at over 5Mbps, so if it usually sat around 4 it was not performing as expected.
A reset might need to be followed up with further investigation.
grahamaikman
Newbie
Posts: 4
Registered: ‎28-09-2015

Re: reset line please help

Are you able to reset the line?
Graham.
Community Gaffer
Community Gaffer
Posts: 17,674
Thanks: 661
Fixes: 165
Registered: ‎05-04-2007

Re: reset line please help

Your line looks quite stable, however there are a few errors showing. I've requested a reset for you,
If this post resolved your issue please click the 'This fixed my problem' button
 Chris Parr
 Plusnet Staff
grahamaikman
Newbie
Posts: 4
Registered: ‎28-09-2015

Re: reset line please help

thanks man. Appreciated!
G