cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

just had a stale session on a gateway after a clean reboot

Community Veteran
Posts: 3,187
Thanks: 20
Fixes: 2
Registered: 31-07-2007

just had a stale session on a gateway after a clean reboot

Did a clean router reboot just now and the first gateway I got, there was zero through traffic or could I trace anything, note I did not get a BT IP address.  Currently on ptn-bng01 after a gateway hop.
Unvalued customer since 2001 funding cheap internet for others / DSL/Fibre house move 24 month regrade from 8th May 2017
3 REPLIES
Plusnet Help Team
Plusnet Help Team
Posts: 13,017
Thanks: 145
Fixes: 48
Registered: 27-04-2007

Re: just had a stale session on a gateway after a clean reboot

Hi Gus,
There should be no possibility of a stale session. I suspect you might have hit a BT landing page perhaps due to a fault. Did your record the IP you saw?
If this post resolved your issue please click the 'This fixed my problem' button
 Adam Walker
 Plusnet Help Team
pwatson
Rising Star
Posts: 2,468
Thanks: 8
Fixes: 1
Registered: 26-11-2012

Re: just had a stale session on a gateway after a clean reboot

Sounds very similar to the problem I had a few weeks ago -
http://community.plus.net/forum/index.php/topic,127467.msg1107988.html
(Not the flaky bit, but the next part where I had no connectivity beyond the PN gateway)
Community Veteran
Posts: 3,187
Thanks: 20
Fixes: 2
Registered: 31-07-2007

Re: just had a stale session on a gateway after a clean reboot

Adam nope I got my normal static IP, one of the first things I checked
Unvalued customer since 2001 funding cheap internet for others / DSL/Fibre house move 24 month regrade from 8th May 2017