cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

change router channel

mumvan2000
Newbie
Posts: 1
Registered: 17-01-2016

change router channel

how do change router channel
4 REPLIES
Community Veteran
Posts: 2,562
Thanks: 172
Fixes: 2
Registered: 27-05-2011

Re: change router channel

It depends which router. Normally log on to the interface using a web browser and go through the options  Smiley
To do is to be - Neitzsche
To be is to do - Kant
do be do be do - Sinatra
grandadsshed
Dabbler
Posts: 13
Registered: 17-12-2015

Re: change router channel

i have a ""Technicolor TG582n"" and can not find this on mine ,
Plusnet Staff
Plusnet Staff
Posts: 17,641
Thanks: 535
Fixes: 159
Registered: 05-04-2007

Re: change router channel

Guides for our routers:
http://www.plus.net/support/broadband/hardware/
http://www.plus.net/support/broadband/hardware/technicolor-582n-wireless.shtml

If this post resolved your issue please click the 'This fixed my problem' button
 Chris Parr
 Plusnet Staff
grandadsshed
Dabbler
Posts: 13
Registered: 17-12-2015

Re: change router channel

hanks for that m8 ,o, found mine now  Smiley Smiley