cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

broardband speed

Teds31
Grafter
Posts: 335
Registered: 06-08-2007

broardband speed

I have just been on chat for about 2hrs 4agents and seems I got nowhere ,my seed tests show ping 65ms   speed down1.15 mbps     up 0.8 mbps. I was getting ping 15ms down 6.0mbps  up 0.8mbps,  only a few weeks since. Plus net just dont care or they are too busy to get in touch. They ask you to jump though all the hoops and then cant give you a few mins of their time .

7 REPLIES
MrSilver
Pro
Posts: 550
Thanks: 88
Fixes: 9
Registered: 05-10-2016

Re: broardband speed

Was this meant for the feedback section for Plusnet ?

Teds31
Grafter
Posts: 335
Registered: 06-08-2007

Re: broardband speed

dont really know what feedback section is, it seemed to get a reaction from pn thats all i intended

MrSilver
Pro
Posts: 550
Thanks: 88
Fixes: 9
Registered: 05-10-2016

Re: broardband speed

It's the section on the forums called feedback 😀

https://community.plus.net/t5/Plusnet-Feedback/bd-p/Plusnet

If it's had the desired impact and your problems are resolved then good!
Teds31
Grafter
Posts: 335
Registered: 06-08-2007

Re: broardband speed

I have been told that my problem is being dealt with that was on Friday how long do I wait for information

Teds31
Grafter
Posts: 335
Registered: 06-08-2007

Re: broardband speed

plusnet on the job , hope its not too long now.

Plusnet Help Team
Plusnet Help Team
Posts: 17,636
Thanks: 619
Fixes: 159
Registered: 05-04-2007

Re: broardband speed

Upstream Link Info

Loop Loss SNR Margin Errored Seconds Hec Errors Cell Count Speed
25.8 6 0 0 761769 1011

 

Downstream Link Info

Loop Loss SNR Margin Errored Seconds Hec Errors Cell Count Speed
43.6 6.1 13 N/A 10376234 1272

 

 

Your line is connecting through at a very very low rate compared to what we'd expect, based on the loop loss and the estimates this should be much higher. Can you confirm the router is in the master socket with NO extension leads in use please.

If this post resolved your issue please click the 'This fixed my problem' button
 Chris Parr
 Plusnet Help Team
Teds31
Grafter
Posts: 335
Registered: 06-08-2007

Re: broardband speed

I can confirm that the router is connected directly into the master socket with a new filter and just the telephone ,no other equipment .I have removed the face plate.