cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Web Site available elsewhere but not through Plusnet

lorisarvendu
Grafter
Posts: 333
Registered: 26-08-2007

Web Site available elsewhere but not through Plusnet

I'm a member of an onlne forum that recently migrated to a new site.  All existing users had to register, which I successfully did last week.  That was the last time I was able to access the site.  All weekend I was getting "Internet Explorer cannot display the website".  However when I got into work this morning I found the site was up, and had been all weekend.  This is a weird one. 
The site domain is "tardisbuilders.com".  I can do a lookup and it resolves to an IP. I can do a traceroute to it and it gets all the way.  However if I put either the IP or the domain into a browser window, I get nowhere.  I've tried this on two Windows PCs and one linux PC at home, on 3 browsers (Opera, IE7, Firefox 3.51) and neither of them can retreive any data from the site.  But it works fine at work.
It's beginning to look to me as if port 80 traffic isn't getting through from the site to my home IP, although DNS traffic is, which leads me to wonder whether some kind of automated system at PN has flagged this traffic up as bad or malformed and therefore maybe blocking it on PN's firewall.
Incidentally I have disabled firewalls on home PCs temporarily (although the linux PC doesn't use the same firewall as the WIndows one anyone), and even restarted my router.  No avail.
Can any other PN users check whether they can access http://tardisbuilders.com
Dave
A tortoise? What's that?
You know what a turtle is? Same thing.
6 REPLIES
Moderator
Moderator
Posts: 18,215
Thanks: 1,576
Fixes: 172
Registered: 11-01-2008

Re: Web Site available elsewhere but not through Plusnet

dead for me too

Customer / Moderator / If it helped click the thumb / If it fixed it click 'This fixed my problem'

Moderator
Moderator
Posts: 18,215
Thanks: 1,576
Fixes: 172
Registered: 11-01-2008

Re: Web Site available elsewhere but not through Plusnet

can get to it on T-mobile ok...

Customer / Moderator / If it helped click the thumb / If it fixed it click 'This fixed my problem'

lorisarvendu
Grafter
Posts: 333
Registered: 26-08-2007

Re: Web Site available elsewhere but not through Plusnet

Quote from: adiewoo
dead for me too

Thanks for that.  The site is active (I'm looking at it now at work.) Time to log a ticket with PN methinks.
A tortoise? What's that?
You know what a turtle is? Same thing.
Community Veteran
Posts: 26,657
Thanks: 883
Fixes: 10
Registered: 10-04-2007

Re: Web Site available elsewhere but not through Plusnet

OK for me
Edit: I'm not using Plusnet's DNS server - is that the difference?
jelv (a.k.a Spoon Whittler)
   Why I have left Plusnet (warning: long post!)   
Broadband: Andrews & Arnold Home::1 (FTTC 80/20)
Line rental: Pulse 8 Home Line Rental (£13/month)
Mobile: iD mobile (£4/month)
Moderator
Moderator
Posts: 18,215
Thanks: 1,576
Fixes: 172
Registered: 11-01-2008

Re: Web Site available elsewhere but not through Plusnet

It's now working for me.. I'm using OpenDNS so doubt it was a PN DNS issue.
Error was very similar to the megaupload one, broken connection or reset.

Customer / Moderator / If it helped click the thumb / If it fixed it click 'This fixed my problem'

lorisarvendu
Grafter
Posts: 333
Registered: 26-08-2007

Re: Web Site available elsewhere but not through Plusnet

Quote from: adiewoo
It's now working for me.. I'm using OpenDNS so doubt it was a PN DNS issue.
Error was very similar to the megaupload one, broken connection or reset.

I've just tried Google's free servers - 8.8.8.8 and 8.8.4.4 - and the site now works.  Ta for the pointers.
A tortoise? What's that?
You know what a turtle is? Same thing.