cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

VMBU broken again?

DaveyH
Seasoned Pro
Posts: 1,446
Thanks: 255
Fixes: 9
Registered: ‎15-11-2012

VMBU broken again?

Just noticed on checking my usage that the VMBU seems broken, again
Off peak usage seems to be displaying correctly, but the peak usage for the last 4 days is way under what I've actually used...
36 REPLIES
Plusnet Help Team
Plusnet Help Team
Posts: 13,644
Thanks: 262
Fixes: 76
Registered: ‎27-04-2007

Re: VMBU broken again?

Hi there,
Sorry about this, I've checked and it looks like we're already aware of this and tracking the issue against problem 76497.
Adam
If this post resolved your issue please click the 'This fixed my problem' button
 Adam Walker
 Plusnet Help Team
Community Veteran
Posts: 1,139
Thanks: 4
Registered: ‎20-07-2007

Re: VMBU broken again?

Just noticed that I've got this problem as well (again) - it seems to be going wrong every month at the moment.
Any update as to when it will be fixed?
Bob.
Community Veteran
Posts: 1,012
Registered: ‎01-08-2007

Re: VMBU broken again?

Mine has not been working since Sunday night.
nanotm
Pro
Posts: 5,724
Thanks: 123
Fixes: 2
Registered: ‎11-02-2013

Re: VMBU broken again?

although I'm on unlimited so its just an information issue for me, I haven't had an accurate VMBU for months,
having said that I don't use the plusnet router I don't know if that's the same for other people who are reporting a problem? but I remember some years ago that BT couldn't track usage accurately unless the HH was used .......
just because your paranoid doesn't mean they aren't out to get you
Plusnet Alumni (retired) orbrey
Plusnet Alumni (retired)
Posts: 10,540
Registered: ‎18-07-2007

Re: VMBU broken again?

The router used won't make a difference, the traffic's measured as it goes across our network rather than monitored by your router.
DaveyH
Seasoned Pro
Posts: 1,446
Thanks: 255
Fixes: 9
Registered: ‎15-11-2012

Re: VMBU broken again?

Its working OK for me now, was just those 3 -  4 days that are missing usage. It doesn't matter to me too much as I'm on Unlimited, but like to be able to monitor usage anyway
KevH
Grafter
Posts: 61
Registered: ‎30-07-2007

Re: VMBU broken again?

My VBMU has been broken for months. Also unlimited but useful to see how much data the kids are chomping through...
Community Veteran
Posts: 1,012
Registered: ‎01-08-2007

Re: VMBU broken again?

I'm on Unlimited also, but mine is still not working.  Is this not the same for everyone?
Community Veteran
Posts: 1,139
Thanks: 4
Registered: ‎20-07-2007

Re: VMBU broken again?

Still not working here either.
Bob
Mayfly
Pro
Posts: 1,207
Thanks: 131
Fixes: 1
Registered: ‎04-06-2009

Re: VMBU broken again?

I've had no daily usage recorded since Monday tho' it's recording the off peak usage
Community Veteran
Posts: 1,012
Registered: ‎01-08-2007

Re: VMBU broken again?

Mine has started recording off peak usage, albeit totally inaccurately, but still not showing any peak time usage.
Community Veteran
Posts: 6,824
Thanks: 1
Registered: ‎27-10-2012

Re: VMBU broken again?

Mine hasn't worked for about 10 days now:
anniesboy
Grafter
Posts: 385
Thanks: 2
Registered: ‎06-01-2011

Re: VMBU broken again?

My peak time usage is missing also,no worries as I'm on unlimited.
Community Veteran
Posts: 1,139
Thanks: 4
Registered: ‎20-07-2007

Re: VMBU broken again?

I've got some peak time usage showing now but it's under-reporting compared to the usage stats given by my router.
Bob