cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Usage didn't get reset after billing.

NiM
Grafter
Posts: 38
Thanks: 1
Registered: 19-12-2007

Usage didn't get reset after billing.

Has there been a change as to when the usage stats get reset?
Usually when I go over, on Premier 4, it gets reset on confirmation of billing (or there about), yet this month it hasn't. I got billed successfully on Friday (30th) @ 2:24pm, with my billing date being the 29th - yet my counter still hasn't reset and I'm being still being charged additional gigs. Should I raise a ticket, or wait longer?
5 REPLIES
fxbronte
Grafter
Posts: 66
Registered: 09-06-2007

Re: Usage didn't get reset after billing.

I have got the same problem. Sad
I sent a ticket yesterday, and got the reply that it would be fixed 'shortly'
Plusnet Alumni (retired) orbrey
Plusnet Alumni (retired)
Posts: 10,540
Registered: 18-07-2007

Re: Usage didn't get reset after billing.

Hi there,
Apologies for the hassle, we've got a problem raised on this but unfortunately there won't be any further updates until Monday. If you are billed for any extra usage you will be refunded in full, but I'd suggest raising a ticket on the account so we can track the issue.
Many apologies for the hassle,
grantmaxwell
Newbie
Posts: 5
Registered: 11-08-2007

Re: Usage didn't get reset after billing.

I've got the same problem. As a result, I've reached my usage allowance for the month (based incorrectly on last month's usage) - and my connection has been throttled to 128 kbps.
I've raised a  ticket and await a response.
I hope that I don't have to wait until Monday to get my connection speed back to normal.
itbookworm
Grafter
Posts: 31
Registered: 22-08-2007

Re: Usage didn't get reset after billing.

We have this problem as well and have a ticket open. We also seem to have had the invoice raised for the wrong amount! - We pay for an extra 1GB on BBYW Opt 1 and the invoice is not currently showing that.
Community Gaffer
Community Gaffer
Posts: 17,642
Thanks: 635
Fixes: 160
Registered: 05-04-2007

Re: Usage didn't get reset after billing.

We've raised a P1 problem to get this fixed asap, you can see the updates here:-
http://www.plus.net/support/service/problems/problem.php?intProblemId=51836
Sorry for the delay in fixing this.
If this post resolved your issue please click the 'This fixed my problem' button
 Chris Parr
 Plusnet Staff