cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Sending emails problem

JohnCT1
Grafter
Posts: 33
Thanks: 5
Registered: ‎02-10-2014

Sending emails problem

I completely lost everything on my PC when doing a restore with Acronis. After lot of flaffing I seem to have everything working except sending emails, I receive them fine. I ger htis message:  Login to server SMPT.outitgoes.com with username relations@ j-towill.co.uk failed with a request to enter password. Howver it does not allow me to enter the password. Any ideas please? 

4 REPLIES 4
ckcomputing
Rising Star
Posts: 198
Thanks: 21
Fixes: 2
Registered: ‎28-11-2009

Re: Sending emails problem

@JohnCT1 

 

Is there a typo error in your outgoing server - it should read SMTP not SMPT.

 

Brian

Professionals are predictable - it's the amateurs that are dangerous!
JohnCT1
Grafter
Posts: 33
Thanks: 5
Registered: ‎02-10-2014

Re: Sending emails problem

No that was just s typo here,sorry.

Baldrick1
Moderator
Moderator
Posts: 10,386
Thanks: 4,622
Fixes: 367
Registered: ‎30-06-2016

Re: Sending emails problem

@JohnCT1 

I assume that the space between @ and towill is also a typo? 

More to the pont are you using an email client? If so, which and what settings are you using? Also if you are using a local client have you tried using the Plusnet web mail to see what happens?

Moderator and Customer
If this helped - select the Thumb
If it fixed it,  help others - select 'This Fixed My Problem'

JohnCT1
Grafter
Posts: 33
Thanks: 5
Registered: ‎02-10-2014

Re: Sending emails problem

It is, again sorry, the older I get the more erros I make!