cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

SamKnows

mrmarkus1981
Grafter
Posts: 647
Registered: 26-02-2008

SamKnows

Afternoon people.
The SamKnows exchange & broadband package checker says i can get Plusnet Fibre, but its not an option when i try to upgrade?
Is their info wrong?
username : mrmarkus1981
7 REPLIES
Community Veteran
Posts: 38,460
Thanks: 1,027
Fixes: 62
Registered: 15-06-2007

Re: SamKnows

you need to use this https://www.btwholesale.com/includes/adsl/main.html as I doubt that Samknows looks a cab space availability
mrmarkus1981
Grafter
Posts: 647
Registered: 26-02-2008

Re: SamKnows

Many thanks  Cheesy
Cant take much from the results though?Huh
Moderator
Moderator
Posts: 18,028
Thanks: 1,460
Fixes: 156
Registered: 11-01-2008

Re: SamKnows

looks like your cabinet isn't fibre enabled (yet) or you're unlucky enough to have a direct line to the exchange..

Customer / Moderator / If it helped click the thumb / If it fixed it click 'This fixed my problem'

Community Veteran
Posts: 3,274
Thanks: 339
Fixes: 12
Registered: 24-10-2013

Re: SamKnows

Quote from: mrmarkus1981
Many thanks  Cheesy
Cant take much from the results though?Huh

that means no FTTC at your cabinet
Community Veteran
Posts: 1,136
Thanks: 2
Registered: 30-07-2007

Re: SamKnows

Quote from: dvorak
[...] or you're unlucky enough to have a direct line to the exchange..

It is possible that a cabinet will be installed outside the exchange, as was for me.
F9 member since 4 Sep 1999
F9 ADSL customer since 27 Aug 2004
DLM manages your line the same way DRM manages your rights.
Look at all the pretty graphs! (now with uptime logging!)
Bookworms
Grafter
Posts: 187
Registered: 13-11-2007

Re: SamKnows

When I put my phone number into Samknows the exchange it told me that I was connected to was different to the exchange the BTW site gave me.
I assume BTW is more accurate than Samknows in this regard?
 
kitz
Rising Star
Posts: 817
Thanks: 46
Registered: 08-06-2007

Re: SamKnows

The problem is...  there are some cabs (usually in more rural areas)  which are attached to another larger exchange when it comes to vdsl.
In other words your phone line goes to 'X' exchange, but the FTTC cab goes back to 'Y' exchange.