cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

SNR Reset request

dydcheung
Newbie
Posts: 8
Registered: 09-04-2014

SNR Reset request

Would the folks here kindly do an SNR reset for my line?
I've seen a drop in my speeds since a friend of mine inadvertently plugged in a voltage converter into the same outlet as my router.
Thanks in advance!
6 REPLIES
Plusnet Help Team
Plusnet Help Team
Posts: 5,326
Thanks: 486
Fixes: 180
Registered: 01-01-2012

Re: SNR Reset request

Hi there
I've just reset the line for you now. Give it 4 hours and that should go through
Any further issues please let us know
If this post resolved your issue please click the 'This fixed my problem' button
 Matthew Wheeler
 Plusnet Help Team
dydcheung
Newbie
Posts: 8
Registered: 09-04-2014

Re: SNR Reset request

Hello! I recently have had an issue with my speeds dropping quite significantly without any apparent changes to my side of things. Could a SNR reset help to change this?
dydcheung
Newbie
Posts: 8
Registered: 09-04-2014

Re: SNR Reset request

If it helps, here are my latest router stats.
dydcheung
Newbie
Posts: 8
Registered: 09-04-2014

Re: SNR Reset request

dydcheung
Newbie
Posts: 8
Registered: 09-04-2014

Re: SNR Reset request

Bump
Plusnet Help Team
Plusnet Help Team
Posts: 13,253
Thanks: 197
Fixes: 62
Registered: 27-04-2007

Re: SNR Reset request

Hi there,
I can see that the connection is stable so an SNR reset would help in this instance.
Please allow up to 24 hours for that to take effect.
If this post resolved your issue please click the 'This fixed my problem' button
 Adam Walker
 Plusnet Help Team