cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Question #90005590

Kamran
Dabbler
Posts: 11
Registered: 13-03-2014

Question #90005590

I just checked on 'help assistant' and realised that raised question (by CS on my behalf) does not even say what the fault is!
So here it is - 'No broadband service' since yesterday. The phone line is working but DSL LED on openreach modem keeps blinking.
4 REPLIES
Plusnet Alumni (retired) chrispurvey
Plusnet Alumni (retired)
Posts: 5,369
Fixes: 1
Registered: 13-07-2012

Re: Question #90005590

We have the details of the fault and it does state that the modem is out of sync.
Have you been able to check that the connection is OK from the modem to your phone socket?
Kamran
Dabbler
Posts: 11
Registered: 13-03-2014

Re: Question #90005590

Yes, I have checked the connection and everything appears to be in order - but still no sync. Openreach modem is connected  to the main socket (the only socket in property). The main socket, cable to BT main connector, BT main connector and the cable entering the property from BT junction box outside are all new.
Plusnet Help Team
Plusnet Help Team
Posts: 13,322
Thanks: 223
Fixes: 65
Registered: 27-04-2007

Re: Question #90005590

Thanks for letting us know Kamran,
Please bear with us and our faults team will be updating your ticket soon.
If this post resolved your issue please click the 'This fixed my problem' button
 Adam Walker
 Plusnet Help Team
Plusnet Alumni (retired) chrispurvey
Plusnet Alumni (retired)
Posts: 5,369
Fixes: 1
Registered: 13-07-2012

Re: Question #90005590

I've just updated your ticket and we need to send an engineer out to you, please let us know your availability, I did also try to call you earlier if you're wondering who it was Smiley