cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Problem on lo0-central10.ptn-ag01.plus.net -Solved itself after 50 minutes

SpendLessTime
Aspiring Hero
Posts: 2,793
Thanks: 814
Fixes: 80
Registered: ‎21-09-2009

Problem on lo0-central10.ptn-ag01.plus.net -Solved itself after 50 minutes

Seeing 100% packet lose on a pathping to bbc.co.uk on ptn-ag01
           Source to Here   This Node/Link
Hop  RTT    Lost/Sent = Pct  Lost/Sent = Pct  Address
 0                                           giga3570k [192.168.1.251]
                               0/ 100 =  0%   |
 1  ---     100/ 100 =100%   100/ 100 =100%  lo0-central10.ptn-ag01.plus.net [195.166.128.190]
                               0/ 100 =  0%   |
 2    7ms     0/ 100 =  0%     0/ 100 =  0%  link-a-central10.ptn-gw01.plus.net [212.159.2.128]
                               0/ 100 =  0%   |
 3    7ms     0/ 100 =  0%     0/ 100 =  0%  xe-5-2-0.ptw-cr01.plus.net [212.159.0.104]
                             100/ 100 =100%   |
 4  ---     100/ 100 =100%     0/ 100 =  0%  kingston-gw.thdo.bbc.co.uk [212.58.239.6]
4 REPLIES
SpendLessTime
Aspiring Hero
Posts: 2,793
Thanks: 814
Fixes: 80
Registered: ‎21-09-2009

Re: Problem on lo0-central10.ptn-ag01.plus.net

And now it has cleared after I first saw it at 08:20.
Weird
Although the RTT is high at 57ms
1  57ms    0/ 100 =  0%    0/ 100 =  0%  lo0-central10.ptn-ag01.plus.net [195.166.128.190]
                              0/ 100 =  0%  |
Plusnet Staff
Plusnet Staff
Posts: 6,346
Thanks: 31
Fixes: 5
Registered: ‎26-11-2011

Re: Problem on lo0-central10.ptn-ag01.plus.net -Solved itself after 50 minutes

Really sorry to hear you've had problems with one of our gateways.
I can't see any issues on our graphing which shows any issues. I'm glad it's sorted itself out now though.
Please let us know if you have any further issues and we'll take another look for you.
Chris Pettitt
Cloud Environments Engineer
Community Veteran
Posts: 6,824
Thanks: 1
Registered: ‎27-10-2012

Re: Problem on lo0-central10.ptn-ag01.plus.net -Solved itself after 50 minutes

@ georgelnx
What did your TBB ping graph look like then?
SpendLessTime
Aspiring Hero
Posts: 2,793
Thanks: 814
Fixes: 80
Registered: ‎21-09-2009

Re: Problem on lo0-central10.ptn-ag01.plus.net -Solved itself after 50 minutes

@AndyH

The peaks are happening whilst I was running speedtests at BTW, speedtest.net and thinkbroadband just to make sure I was getting a realistic picture. Line speed has improved since but this looks like the same old problem back again.