cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Problem not shown - Service Status

Community Veteran
Posts: 38,460
Thanks: 1,027
Fixes: 62
Registered: 15-06-2007

Problem not shown - Service Status

Just seen this by James over at TBB. http://bbs.adslguide.org.uk/showthreaded.php?Cat=&Board=plusnet&Number=3344539&page=0&view=collapsed...
We unfortunately dropped a gateway over the course of the weekend, which will have resulted in some poor speeds being seen.
Nothing is showing up on the Service Status http://www.plus.net/supportpages.html?a=2&supporta=rhmservicestatus
Was this due to the relevant people having a well deserved break
7 REPLIES
Community Gaffer
Community Gaffer
Posts: 17,644
Thanks: 636
Fixes: 162
Registered: 05-04-2007

Re: Problem not shown - Service Status

AFAIK there was a drop on PTN-AG2 last Thursday night / Friday morning, this didn't disconnect everyone on there and there haven't been any since. This shouldn't have had any significant impact on speeds but may have caused some of the other gateways to be slightly more congested.
If this post resolved your issue please click the 'This fixed my problem' button
 Chris Parr
 Plusnet Staff
Community Veteran
Posts: 38,460
Thanks: 1,027
Fixes: 62
Registered: 15-06-2007

Re: Problem not shown - Service Status

Chris,
Have a look at the thread I linked to - that isn't the impression given
James
Grafter
Posts: 21,036
Registered: 04-04-2007

Re: Problem not shown - Service Status

Hi Jim,
I'm afraid that that's down to me not being able to read a graph properly.  There was a gateway drop on Thursday night
We're having a look into the speed problems being reported this morning to see if we can see anything untoward causing poor speeds during those times being reported.
Community Veteran
Posts: 38,460
Thanks: 1,027
Fixes: 62
Registered: 15-06-2007

Re: Problem not shown - Service Status

Thanks James - no problem - it is a bit early after all  Grin
lingbob
Grafter
Posts: 734
Registered: 05-04-2007

Re: Problem not shown - Service Status

Could this account for losing my connection several times yesterday ?Huh
Regards .....
Community Gaffer
Community Gaffer
Posts: 17,644
Thanks: 636
Fixes: 162
Registered: 05-04-2007

Re: Problem not shown - Service Status

Shouldn't do, the drop was late on Thursday evening, not yesterday. There is nothing on the graphs suggesting widespread connection drops yesterday.
If this post resolved your issue please click the 'This fixed my problem' button
 Chris Parr
 Plusnet Staff
lingbob
Grafter
Posts: 734
Registered: 05-04-2007

Re: Problem not shown - Service Status

The drops started around yesterday lunchtime and continued sporadically until I re-booted the router at around 7pm last night. Since then, I've not seen any more connection drops - must have been the Bank Holiday Gremlins  Cheesy
Regards .....