cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Logging in toTechnicolor TG582n

mushroommrs
Grafter
Posts: 137
Thanks: 1
Registered: 01-06-2013

Logging in toTechnicolor TG582n

Hi,
Is anyone aware of an issue with logging into the above router using firefox? 
I am unable to access the router using Firefox, just comes up with 'The username or password you've entered is incorrect. Please check and try again.' but have no problems with IE......  Undecided
9 REPLIES
Community Veteran
Posts: 1,829
Thanks: 93
Fixes: 5
Registered: 21-01-2013

Re: Logging in toTechnicolor TG582n

No problem with firefox here.
NorthEasterner
Aspiring Pro
Posts: 1,850
Thanks: 49
Fixes: 3
Registered: 25-09-2012

Re: Logging in toTechnicolor TG582n

Clearing the Cache, Cookies and browsing history may solve the problem on FireFox, I did this once and it turned out successful.
Jamie
Ex Plusnet Fibre customer. BT Infinity Customer using a BT Smart Hub. If you wish to say thanks, please click the thumbs up Thumbs Up
mushroommrs
Grafter
Posts: 137
Thanks: 1
Registered: 01-06-2013

Re: Logging in toTechnicolor TG582n

Thanks for the advice  Smiley
Have removed cookies and cleared cache - no joy.
Have removed and reinstalled Firefox - no joy.
Cry
Plusnet Help Team
Plusnet Help Team
Posts: 12,814
Thanks: 108
Fixes: 35
Registered: 27-04-2007

Re: Logging in toTechnicolor TG582n

@mushroommrs That's an unusual issue to say the least, do you use any kind of auto-complete plugin? I think it might be possible to reinstall Firefox whilst keeping plugins like that in place. Just a theory but if you've synced your preferences for FF that could happen AFAIK.

If this post resolved your issue please click the 'This fixed my problem' button
 Adam Walker
 Plusnet Help Team
mushroommrs
Grafter
Posts: 137
Thanks: 1
Registered: 01-06-2013

Re: Logging in toTechnicolor TG582n

No - no plugins.  But have just come back from a friends who is having the same problem, but with IE !  Maybe something to do with us both being with BT before plusnet as the routers have the same address? 192.168.1.254 ...
jim:quote
Community Veteran
Posts: 38,423
Thanks: 1,008
Fixes: 58
Registered: 15-06-2007

Re: Logging in toTechnicolor TG582n

Using Firefox - try this
Tools/Options/Security/Saved Passwords
You can select View Passwords to check the actual ones
mushroommrs
Grafter
Posts: 137
Thanks: 1
Registered: 01-06-2013

Re: Logging in toTechnicolor TG582n

Many thanks to Oldjim  Smiley
I cleared the passwords but still no joy, but interestingly I set up a master password then tried and it worked. So now back to my friends to do the same.  Thanks very much, have been wrestling with this for some time  Grin
apjashley1
Grafter
Posts: 307
Registered: 31-07-2012

Re: Logging in toTechnicolor TG582n

Also you could try http://dsldevice.lan instead of the IP address (as the BT router uses http://bthomehub.home to represent the same address)
mushroommrs
Grafter
Posts: 137
Thanks: 1
Registered: 01-06-2013

Re: Logging in toTechnicolor TG582n

Thanks, will try on my friends internet tomorrow and let you know how I get on  Grin