cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

I got a new router.

Devonian
Grafter
Posts: 1,854
Registered: 01-05-2011

I got a new router.

Hi guys, well I just popped into comet and purchased a new router, as the wireless on the Thompson was a little short ranged.
I have bought a Belkin Share N300.
So far, so good it seems, I set it up quite easilly, and all seems fine.
Except.... there doesn't seem to be any uptime or error stats to found!
All that seems to be shown is below;
ADSL
  Type Interleave Path
  Status Show Time
    Downstream Upstream
  Data Rate (kbps) 16633 443
  Noise Margin (dB) 5.5 27.4
  Attenuation (dB) 26.1 13.8
  Output power(dbm) 20.3 12.2

Which seems a little odd..... 
Does anybody know any different?
I have had to do 4 or 5 resets, and I was worried to sync would be affected, however it has synced at 16633, which is a good start!
5 REPLIES
Devonian
Grafter
Posts: 1,854
Registered: 01-05-2011

Re: I got a new router.



Community Veteran
Posts: 1,612
Thanks: 22
Registered: 29-06-2010

Re: I got a new router.

I would ask to get my upstream uncapped if I had those stats.
Oh, I do...
Connection Information
Line state: Connected
Connection time: 5 days, 01:09:53
Downstream: 15.67 Mbps
Upstream: 1.138 Mbps
Cheesy
JamesM
Grafter
Posts: 1,103
Registered: 24-06-2009

Re: I got a new router.

Smiley
Devonian
Grafter
Posts: 1,854
Registered: 01-05-2011

Re: I got a new router.

Jaggies way ahead of you there mate  Wink
JamesM its stupid not having the stats on show I just sent off a quick email and said so!
Community Veteran
Posts: 1,612
Thanks: 22
Registered: 29-06-2010

Re: I got a new router.

You may have asked to have the upstream uncapped, but those router stats show only 443 u/s...