cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Here we go again

Finnigan
Grafter
Posts: 104
Registered: 01-05-2013

Here we go again

To any plusnet staff
                                      same Issue as last monday and tuesday after 5pm will not connect to ANY GAME SERVER AGAIN internet crawling GEEZ  what do u have to do to get things back to normal iam scunnered to death with this substandered service was fine for almost 4 days now back to this rubbish.....Finnigan
10 REPLIES
thesawdust
Grafter
Posts: 384
Registered: 28-10-2013

Re: Here we go again

What gateway are you on at present? http://usertools.plus.net/@gateway/
Finnigan
Grafter
Posts: 104
Registered: 01-05-2013

Re: Here we go again

speed test  i did 8.58pm ...finnigan
Finnigan
Grafter
Posts: 104
Registered: 01-05-2013

Re: Here we go again

Hi thesawdust
                          This is the gateway iam on ptw-ag01, All was fine earlier today till around 5pm like last monday now its bk to this not happy at all with this service....Finnigan
thesawdust
Grafter
Posts: 384
Registered: 28-10-2013

Re: Here we go again

Try a gateway hop, I've had problems with ptw-ag01 today. I normally get 51mb, but on this gateway i get 170kb/s -2mb
Finnigan
Grafter
Posts: 104
Registered: 01-05-2013

Re: Here we go again

Hi  thesawdust
                            tried server hop still on ptw-ag01 this is driving me mad....Finnigan
thesawdust
Grafter
Posts: 384
Registered: 28-10-2013

Re: Here we go again

Disconnect, wait about 1minute and connect again.
Community Gaffer
Community Gaffer
Posts: 5,081
Thanks: 393
Fixes: 5
Registered: 04-04-2007

Re: Here we go again

Either of you guys got a TBB ping graph?
Kelly Dorset
Broadband Service Manager
thesawdust
Grafter
Posts: 384
Registered: 28-10-2013

Re: Here we go again

Only just setup a TBB graph, I'll monitor it as i gateway hopped a lot tonight  Grin
Plusnet Staff
Plusnet Staff
Posts: 6,346
Thanks: 31
Fixes: 5
Registered: 26-11-2011

Re: Here we go again

Did hopping gateways resolve the issue?
Chris Pettitt
Cloud Environments Engineer
Community Gaffer
Community Gaffer
Posts: 5,081
Thanks: 393
Fixes: 5
Registered: 04-04-2007

Re: Here we go again

Yeah, we think we've had a problem with PTW-AG01 since Friday evening.    We're investigating.
Kelly Dorset
Broadband Service Manager