cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Help to config a Cisco 1701

BukBuk
Newbie
Posts: 8
Registered: 01-11-2007

Help to config a Cisco 1701

Hi folks im wondering if someone could help me.  I just go a new router and at the moment im trying to get it configed to connect to via the DSL connection.  When the WIC0 (dsl card) is up the top set of lights flash but i cant get out to anywhere.
Router eth0 is on 192.168.0.1 no DSN setup no DHCP. 
PC im using is on  192.168.0.2 Default Gateway on 192.168.0.1 DNS is on static 208.67.220.220 and also 208.67.222.222
Config im using is below
version 12.3
service timestamps debug datetime msec
service timestamps log datetime msec
no service password-encryption
!
hostname 1701
!
boot-start-marker
boot-end-marker
!
no logging buffered
enable secret 5 $1$qww1$ARIdUPzQ4dJcuzRkeegHc.
enable password (password)
!
clock timezone PCTime 0
clock summer-time PCTime date Mar 30 2003 1:00 Oct 26 2003 2:00
no aaa new-model
ip subnet-zero
no ip routing
!
!
!
!
no ip cef
ip audit notify log
ip audit po max-events 100
ip ssh break-string
no ftp-server write-enable
no scripting tcl init
no scripting tcl encdir
!
!
!
!
no crypto isakmp enable
!
!
!
!
interface ATM0
no ip address
no ip redirects
no ip unreachables
no ip proxy-arp
no ip route-cache
no atm ilmi-keepalive
pvc 0/38
  encapsulation aal5mux ppp dialer
  dialer pool-member 1
!
dsl operating-mode auto
!
interface BRI0
no ip address
no ip route-cache
shutdown
!
interface FastEthernet0
description $ETH-LAN$
ip address 192.168.0.1 255.255.255.0
ip nat inside
no ip route-cache
speed auto
full-duplex
!
interface Dialer0
ip address negotiated
ip mtu 1452
ip nat outside
encapsulation ppp
dialer pool 1
dialer idle-timeout 0
dialer-group 1
ppp authentication chap callin
ppp chap hostname myusername@plusdsl.net
ppp chap password 0 (password)
ppp pap sent-username myusername@plusdsl.net password 0 (password)
!
ip classless
ip http server
no ip http secure-server
!
!
!
logging source-interface ATM0
!
!
control-plane
!
!
line con 0
line aux 0
line vty 0 4
password (password)
login
!
no scheduler allocate
!
end

From my limited knowledge this should be fine.  I have searched google for many hours trying to find the info.
When i connect to the router using the websoftware the screenshot below seems to say to me anyway that the interface is configured but not connecting to the internet.

Can anyone help me at all please