cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Help conection settings ASUS RT-N66U FTTC

lisapetewright
Grafter
Posts: 48
Registered: 08-10-2013

Help conection settings ASUS RT-N66U FTTC

My line goes live today. Am using my old ASUS RT-N66U but have no settings from Plusnet to use.
BT cut my line this morning so need to get this working asap please
Anyone able to help please...?
It's an FTTC setup I have
Cheers
5 REPLIES
Community Veteran
Posts: 1,233
Thanks: 19
Fixes: 2
Registered: 22-06-2012

Re: Help conection settings ASUS RT-N66U FTTC

Surely PN have sent you your user details when you joined. Then just use the Asus set up wizard using a PPPoE connection using your "username@plusdsl.net" & your PN supplied password.
lisapetewright
Grafter
Posts: 48
Registered: 08-10-2013

Re: Help conection settings ASUS RT-N66U FTTC

I've had nothing at all what so ever from them. The only thing that's been close is the turning off if my current BT line. Thank god for a 4G back up with EE via a dongle!!
This username is that mine or as you typed it.
Password is going too be from them I guess.
Tried calling them but advised of a 20 min wait I wasn't happy.
Superuser
Superuser
Posts: 9,383
Thanks: 697
Fixes: 51
Registered: 06-04-2007

Re: Help conection settings ASUS RT-N66U FTTC

Your username and password are the same ones as you use to login to the Plusnet Member Centre
http://portal.plus.net/index_portal.html?home=login.
David
lisapetewright
Grafter
Posts: 48
Registered: 08-10-2013

Re: Help conection settings ASUS RT-N66U FTTC

Called them as still no luck or mail. Spoke to an English lad called [removed] who got it all working there and then.
Top service
[Moderator's note by Jim (Oldjim): CSA name removed as per the forum rules but noted for staff.]
lisapetewright
Grafter
Posts: 48
Registered: 08-10-2013

Re: Help conection settings ASUS RT-N66U FTTC

Quick update, everything all working fine still, no drops at all. Line speed was all over the place for 24 hours and set my 24TB TPB server off on max settings and the line has been solid with a 40/10 speed and no drops at all. Ping sits very low around 4ms (BT was 30)