cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Have I made a mistake

booty
Grafter
Posts: 56
Registered: 16-01-2013

Have I made a mistake

Well what can I say , signed up to  fibre and so far it's been far from an enjoyable experience . First the system is not working correctly so have to go on adsl . Then finally get the fibre installed to find I've been put on the wrong package (40/2) . Now I find my connection seems slow so do a test and instead of the 25-30 Mb I was getting I'm creeping along at 4-5Mb , I know that's good to some and shouldn't moan but when expected speed is 75Mb I am going to moan .
Now I am thinking of should I have stayed with sky on their llu where my connection was a constant 15-18Mb and cheaper .
Thank god cs is a free phone number lol.
Rant over

Mark
32 REPLIES
CX
Grafter
Posts: 745
Thanks: 2
Registered: 16-09-2010

Re: Have I made a mistake

Have you tried the BT speedtester at http://speedtest.btwholesale.com/?
I've noticed issues this evening. BT's speedtester is giving normal/good speeds and pings, but Speedtest.net and mybroadbandspeed.co.uk are extremely erratic.
booty
Grafter
Posts: 56
Registered: 16-01-2013

Re: Have I made a mistake

Yeah tried that too , managed to get 1 test at 9.5 but not performing like it should
booty
Grafter
Posts: 56
Registered: 16-01-2013

Re: Have I made a mistake

Seems really weird now , ping has risen to 183 and my d/l speed has fallen to 1.5Mb
Community Gaffer
Community Gaffer
Posts: 5,081
Thanks: 393
Fixes: 5
Registered: 04-04-2007

Re: Have I made a mistake

Booty:  What's your username?
EDIT:  Found you.
Kelly Dorset
Broadband Service Manager
Community Gaffer
Community Gaffer
Posts: 5,081
Thanks: 393
Fixes: 5
Registered: 04-04-2007

Re: Have I made a mistake

Booty:  Disconnect and reconnect please?
Kelly Dorset
Broadband Service Manager
booty
Grafter
Posts: 56
Registered: 16-01-2013

Re: Have I made a mistake

Have done that
Plusnet Staff
Plusnet Staff
Posts: 17,641
Thanks: 535
Fixes: 159
Registered: 05-04-2007

Re: Have I made a mistake

What are your speeds like now?
If this post resolved your issue please click the 'This fixed my problem' button
 Chris Parr
 Plusnet Staff
booty
Grafter
Posts: 56
Registered: 16-01-2013

Re: Have I made a mistake

Getting 1.55mb down 1.83up
Community Gaffer
Community Gaffer
Posts: 5,081
Thanks: 393
Fixes: 5
Registered: 04-04-2007

Re: Have I made a mistake

You've reconnected back onto PCL-AG01.  Try and disconnect and reconnect again to get on a different one.  I want you off PCL-AG01 or PCL-AG02
Kelly Dorset
Broadband Service Manager
Plusnet Staff
Plusnet Staff
Posts: 17,641
Thanks: 535
Fixes: 159
Registered: 05-04-2007

Re: Have I made a mistake

You can check which gateway you connect on to here: http://usertools.plus.net/@gateway
If this post resolved your issue please click the 'This fixed my problem' button
 Chris Parr
 Plusnet Staff
CX
Grafter
Posts: 745
Thanks: 2
Registered: 16-09-2010

Re: Have I made a mistake

Don't want to hijack the thread, but just a quick comment - I was on PCL-AG01 and having similar problems (e.g. Revision3.com extremely slow all evening and BTW Speedtest slower than normal after about 9pm). Now on PCL-AG03 and all seems well.
Community Gaffer
Community Gaffer
Posts: 5,081
Thanks: 393
Fixes: 5
Registered: 04-04-2007

Re: Have I made a mistake

CX: I was just trying to find you account to check that.
It looks like we've got an unhappy network device.    Embarrassed
Kelly Dorset
Broadband Service Manager
booty
Grafter
Posts: 56
Registered: 16-01-2013

Re: Have I made a mistake

Router is struggling to reconnect to Internet the light is just blank not red (on my ipad at the mo )
booty
Grafter
Posts: 56
Registered: 16-01-2013

Re: Have I made a mistake

ok now got reconnected and on ptn-ago04