cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Has BT Changed BT SpeedTester ?

goldenfibre
Aspiring Pro
Posts: 2,594
Thanks: 47
Fixes: 2
Registered: 01-06-2010

Has BT Changed BT SpeedTester ?

It appear that BT had changed new lay out of BT Speedtester. When I click run the test, nothing is happen for couple of seconds as the page show sent to server and came back with the speed throughput, ip profile rate. Pretty work on flash player, no longer need java.
Thumb up to BT.

http://speedtest.btwholesale.com/
17 REPLIES
Infinity
Pro
Posts: 5,833
Thanks: 214
Fixes: 2
Registered: 19-06-2011

Re: Has BT Changed BT SpeedTester ?

Seems quite accurate, though I didn't get the graphical display, on any browser, with Flash enabled.



BRABUS
Grafter
Posts: 660
Registered: 12-01-2010

Re: Has BT Changed BT SpeedTester ?

What URL are you using to get that?  I am seeing something totally different  Shocked
Infinity
Pro
Posts: 5,833
Thanks: 214
Fixes: 2
Registered: 19-06-2011

Re: Has BT Changed BT SpeedTester ?

If I also run the diagnostics test, I eventually get the graph.

Moderator
Moderator
Posts: 26,317
Thanks: 1,410
Fixes: 75
Registered: 14-04-2007

Re: Has BT Changed BT SpeedTester ?

I see.....showing off your excellent profile Wink

Customer and Forum Moderator.

To argue with someone who has renounced the use of reason is like administering medicine to the dead - Thomas Paine
rongtw
Seasoned Hero
Posts: 6,973
Thanks: 1,528
Fixes: 12
Registered: 01-12-2010

Re: Has BT Changed BT SpeedTester ?

@Strat , this is what i call showing off  Tongue  Faster than 98% of the uk  Cool
Asus ROG Hero Vii Z97 , Intel i5 4690k ,ROG Asus Strix 1070,
samsung 850evo 250gig , WD black 2 TB . Asus Phoebus sound ,
16 gig Avexir ram 2400 , water cooling Corsair H100i gtx ,
Corsair 750HXI Psu , Phanteks Enthoo pro case .
Infinity
Pro
Posts: 5,833
Thanks: 214
Fixes: 2
Registered: 19-06-2011

Re: Has BT Changed BT SpeedTester ?

I'm only on COPPER...

However, beat this...

With my patented megaboost speed software
(Just like Usain)
Community Veteran
Posts: 3,187
Thanks: 20
Fixes: 2
Registered: 31-07-2007

Re: Has BT Changed BT SpeedTester ?

To get the IP profile you still have to use the old one, can't see the point in it without that
Unvalued customer since 2001 funding cheap internet for others / DSL/Fibre house move 24 month regrade from 8th May 2017
goldenfibre
Aspiring Pro
Posts: 2,594
Thanks: 47
Fixes: 2
Registered: 01-06-2010

Re: Has BT Changed BT SpeedTester ?

You can get the ip profile on the new one by click further diagnostics after a normal test run
[Moderator's note by Dick (Strat):  Full quote of preceding post removed, as per Forum Rules ]
Moderator
Moderator
Posts: 26,317
Thanks: 1,410
Fixes: 75
Registered: 14-04-2007

Re: Has BT Changed BT SpeedTester ?

Not seen that one Undecided Presumably only on fibre Sad

Customer and Forum Moderator.

To argue with someone who has renounced the use of reason is like administering medicine to the dead - Thomas Paine
Community Veteran
Posts: 26,657
Thanks: 884
Fixes: 10
Registered: 10-04-2007

Re: Has BT Changed BT SpeedTester ?

I'm on 20CN and had the further diagnostics button at the bottom of the results page after running the test at http://speedtest.btwholesale.com/, so it's not fibre only.
jelv (a.k.a Spoon Whittler)
   Why I have left Plusnet (warning: long post!)   
Broadband: Andrews & Arnold Home::1 (FTTC 80/20)
Line rental: Pulse 8 Home Line Rental (£13/month)
Mobile: iD mobile (£4/month)
goldenfibre
Aspiring Pro
Posts: 2,594
Thanks: 47
Fixes: 2
Registered: 01-06-2010

Re: Has BT Changed BT SpeedTester ?

No it for both ADSL and Fibre say on the BT Wholesale Broadband Performance Test
Infinity
Pro
Posts: 5,833
Thanks: 214
Fixes: 2
Registered: 19-06-2011

Re: Has BT Changed BT SpeedTester ?

I've just had my usual post midnight speed boost !!
COPPER
goldenfibre
Aspiring Pro
Posts: 2,594
Thanks: 47
Fixes: 2
Registered: 01-06-2010

Re: Has BT Changed BT SpeedTester ?

Pluscomuk, that pretty excellent speed, I bet you live right next door to the exchange!
Infinity
Pro
Posts: 5,833
Thanks: 214
Fixes: 2
Registered: 19-06-2011

Re: Has BT Changed BT SpeedTester ?

460 metres away !
I can never move ....