cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Good speed test results but terrible connection

styles89
Newbie
Posts: 1
Registered: 31-03-2014

Good speed test results but terrible connection

Problem
For the past five days I've been having issues with my connection.  I'm unable to stream videos of any size from youtube, itv player, stv player, Amazon Video etc. Webpages often don't load fully, they are either blank, a collection of links and text with no images or look ok but only the top section of the page will have loaded. All downloads hang at 1 second remaining then when they eventually 'complete' if I try to run them I'll get the error 'this installation package could not be opened. Contact the application vendor to verify that this is a valid Windows Installer package.'

Router Stats
DSL Connection
Link Information

Uptime: 5 days, 22:52:23
DSL Type: ITU-T G.992.5
Bandwidth (Up/Down) [kbps/kbps]: 1,267 / 22,310
Data Transferred (Sent/Received) [MB/GB]: 386.29 / 5.57
Output Power (Up/Down) [dBm]: 12.6 / 0.0
Line Attenuation (Up/Down) [dB]: 8.9 / 16.0
SN Margin (Up/Down) [dB]: 5.8 / 3.0
System Vendor ID (Local/Remote): TMMB / ----
Chipset Vendor ID (Local/Remote): BDCM / IFTN
Loss of Framing (Local/Remote): 0 / 0
Loss of Signal (Local/Remote): 0 / 0
Loss of Power (Local/Remote): 0 / 0
Loss of Link (Remote): -
Error Seconds (Local/Remote): 1,364 / 0
FEC Errors (Up/Down): 0 / 0
CRC Errors (Up/Down): 8 / 4,200
HEC Errors (Up/Down): 5 / 96,147
Result of BT speed test
Download 17.3 Mbps
Upload 0.66 Mbps
Current Line Speed
19.6 Mbps